Bence yarın sabah tekrar yap canım ilk testte bana dağılma gibi gelmedi . Hamilelik var benceYa bakıyorum bende ama 2.testte göremiyorum ya
Ya bakıyorum bende ama 2.testte göremiyorum ya
Sabah kalktm gibi yapıcam test canımhayırlısı olsun canım bir sorunun yoksa zaten her türlü olur
yarın güzel haberlerini bekliyoruz
geceden biriken ilk idrar ile yapBilmiyorum ki canm ya yarın sabah yine yapıcam
Bence yarın sabah tekrar yap canım ilk testte bana dağılma gibi gelmedi . Hamilelik var bence
İlk teste görüyorum ama 2.teste yok canm yaCanım telefonun flashiyla baksana ben görüyorum silik çizgiyi .
Yarın tekrarla bakalım canım bence hamilesinİlk teste görüyorum ama 2.teste yok canm ya
İnşallah canımYarın tekrarla bakalım canım bence hamilesin
Bekletme ne oluyorIkinci testte de cizgi var bence. Idrari bekletmeden mi yaptiniz ikinci testi
Sabah kalkin ilk idrarla yapin derler ya onun gibi. Beklemis olacak yani, hormonun birikmesi icin. Ya sabah ilk idrarla yapilir yada ovulasyon testi gibi sivi tuketmeden 4 5 saat wc gitmeden yapilirBekletme ne oluyor
Himm bende sandım idrarı yapıp kabın içinde bekletiyorsunuz hormon dibe mi cokuyor dedimSabah kalkin ilk idrarla yapin derler ya onun gibi. Beklemis olacak yani, hormonun birikmesi icin. Ya sabah ilk idrarla yapilir yada ovulasyon testi gibi sivi tuketmeden 4 5 saat wc gitmeden yapilir
Hahah yok yok icinde bekliycek idrarHimm bende sandım idrarı yapıp kabın içinde bekletiyorsunuz hormon dibe mi cokuyor dedim
Off inşallah vardır kızlar yaVar gibi canım bende ikinci testin bi tik koyusuyla öğrendim bende
İnşallah canimOff inşallah vardır kızlar ya
Kan testi yaptırdın mıSonradan çıktı pazartesi adet günüm
Yok adet geçerse bı daha kaset test yaparım çıkarsa kan yaptırırım adet ağrım var zatenKan testi yaptırdın mı
Bende adete 5 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı canım senin ki gibi umarım hamilesindirSonradan çıktı pazartesi adet günüm
İnşaallah çok istiyorum sağlıkla hayırla gelsin varsaBende adete 5 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı canım senin ki gibi umarım hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?