- 23 Ekim 2020
- 59
- 22
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktıysa yani 5 dk içinde vardır daha sonra çıktıysa kuruma çizgisi dır canımKızlar sabah ilk idrarımla yaptığım test ve belli belirsiz çıkan silik çizgi ? Adet günüme 3 gün var dayanamayıp erken yaptığım bir test . Gebelik olabilir mi lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız![]()
Tam olarak yaptığım anda çok hafif çıktı 5 dk beklediğim de biraz daha belirgin oldu . Ama daha sonra içim rahat etmedi 1 saat sonra tekrar Bi test aldım yaptım bu sefer tek çizgi çıktı kafam karıştı kan testi verdim ama pazartesi çıkacak resmen uyuyamıyorumHemen çıktıysa yani 5 dk içinde vardır daha sonra çıktıysa kuruma çizgisi dır canım
Gerçekten mi ? Ama daha sonra tekrar bir test yaptım 1 saat sonra falan bu sefer tek çizgi çıktı kafam çok karıştıEvet var var kan verr insallah saglikla nasip etsin allahhh
İdrar seyrelmesinden de olabilir insallah vardirGerçekten mi ? Ama daha sonra tekrar bir test yaptım 1 saat sonra falan bu sefer tek çizgi çıktı kafam çok karıştı
İnşallahhhhhİdrar seyrelmesinden de olabilir insallah vardir
Adet gecikmeden normalde ilk idrar baz alınır. Sonrakilerde çıkmayabilir. Çizgiyi bende gördüm. Kan vermek istemiyorsanız henüz, idrar testini yarın sabah ya da ertesi sabah tekrarlayın. Koyulaşma varsa sağlıklı gebeliktir inşAllah. Ondan sonra kan testi için gidersiniz. İnşallah dilediğiniz gibi olur. Bence hamilesiniz.Gerçekten mi ? Ama daha sonra tekrar bir test yaptım 1 saat sonra falan bu sefer tek çizgi çıktı kafam çok karıştı
Test yokKızlar sizce varmı bozukmu kac gundur mıdem bulanıyo hıcbısekılfe bısey yıyemıyorum atesımde cıktı 39 a covıdden suphelendım oda yokmus negatıf ama ben cok kotuyum halsızım midem bulanıyo sizce varmı bu testte yoksa bozukmu
Canım test bozuk gibi bence testi tekrarla inşallah hamilesindirBı baksanız hemen
Bakalım bırazdan yıme yapıcam ınsCanım test bozuk gibi bence testi tekrarla inşallah hamilesindir
Testimiz bozuk ve idrarı fazla damlatmisiniz sanırım lütfen en fazla 4 damla damlatinizBı baksanız hemen
Bende 4 damla damlattım sonra hastaneye gıttım geldım boyle olmus nese bıdaha yapıcam bakalımTestimiz bozuk ve idrarı fazla damlatmisiniz sanırım lütfen en fazla 4 damla damlatiniz
Hyr yokBıdaha yaptım banamı gozukuyo varmı sızce
Tmm tesekkur ederımHyr yok