- 25 Ağustos 2024
- 65
- 22
- 3
- 24
- Konu Sahibi yaseminimesin
-
Var bence kan verKızlar avox marka test nasıl iyi mi az önce yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı adetime 3 gün var
Ay inşallah 4/5 gün bekleyip kan vericem adetim geciksin iyice emin olayım sonra üzülmek istemiyorum yaVar bence kan verbende de awox böyle silikti
İnşallah gönlünce olurAy inşallah 4/5 gün bekleyip kan vericem adetim geciksin iyice emin olayım sonra üzülmek istemiyorum ya
Var canım inşallahKızlar avox marka test nasıl iyi mi az önce yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı adetime 3 gün var
Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı Biz bu ay yumurtlamayı değerlendirdik regl'ime 5 gün kala Beta baktırdım 1.20 çıktı Bugün reglim'e bir gün var yani yarın adet olmak gerekiyor Bugün çok az çok çok açık kahverengi bir leke geldi ama sonradan kesildi Ara ara da kasıklarımız sancı giriyor ama regl ağrısı gibi değil Sizce yerleşme kanaması olabilir mi Eğer öyleyse de gebelik ne zaman belli olur Sizce
Ve evet 2 gün günlük pedi doldurmucak kadar hafif bir kanamam olmuştuCanım ben daha önce bir gebelik geçirdim öyle adetimden 9 gün önce şüphelenip kan verdim 1.20 çıktı hamile değilsin diyip antibiyotik yazıp yolladı doktor kullanmadım adetim 5 gün gecikti kan verdim betam 500 çıkmıştı
Yaaaaa çok sevindim valla şuan ağlayabilirim yani günlerdir şöyle bir mesaj bekliyorum beklemek çok zor bugün lekelenmem oldu kan versem çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum beklemek aşırııııı zor şuan bana umut oldun gerçektenCanım ben daha önce bir gebelik geçirdim öyle adetimden 9 gün önce şüphelenip kan verdim 1.20 çıktı hamile değilsin diyip antibiyotik yazıp yolladı doktor kullanmadım adetim 5 gün gecikti kan verdim betam 500 çıkmıştı
inşallah adetin gecikir 4 gün bekle evde test yap bir başkasının adet gecikmesinin 15. günü belli olduğunu okumuştum bir sayfadaYaaaaa çok sevindim valla şuan ağlayabilirim yani günlerdir şöyle bir mesaj bekliyorum beklemek çok zor bugün lekelenmem oldu kan versem çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum beklemek aşırııııı zor şuan bana umut oldun gerçekten
Yarın olmam lazım Normalde yani bugün olmuş oluyorinşallah adetin gecikir 4 gün bekle evde test yap bir başkasının adet gecikmesinin 15. günü belli olduğunu okumuştum bir sayfada
Regl tarihine 1 gün kaldıysa idrarda da çıkabilir yüksek ihtimalle, isterseniz deneyinYaaaaa çok sevindim valla şuan ağlayabilirim yani günlerdir şöyle bir mesaj bekliyorum beklemek çok zor bugün lekelenmem oldu kan versem çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum beklemek aşırııııı zor şuan bana umut oldun gerçekten
Var bence kanla kesinleşir inşallahKızlar avox marka test nasıl iyi mi az önce yaptım 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı adetime 3 gün var
Hayırlısı olsun inşallah bende bugün test yaptım silik çıktı adetime 3 gün var inşallah gelmez test doğrudur diye dua ediyorum vallaYarın olmam lazım Normalde yani bugün olmuş oluyorinşallah olmam olmazsam pazartesi kan vericem yine
Ay inşallah ya o kadar içim içime sığmıyor ki anlatamıyorum adetimin gecikmesini beklicem sonrasında hemen kan vericem daha garanti olur diye düşündümVar bence kanla kesinleşir inşallah
Ayyyyy inşallah canım benim dualarım seninle umarım doğrudurHayırlısı olsun inşallah bende bugün test yaptım silik çıktı adetime 3 gün var inşallah gelmez test doğrudur diye dua ediyorum valla
Aşırı heyecanlandım şimdi yapsam mı acabaRegl tarihine 1 gün kaldıysa idrarda da çıkabilir yüksek ihtimalle, isterseniz deneyin
Ay evde testin varsa yapsana bir heycanlandım bende vallaYarın olmam lazım Normalde yani bugün olmuş oluyorinşallah olmam olmazsam pazartesi kan vericem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?