• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

neden yandan çektiniz belli olmuyor bişi göremedim ben...ama silik çizgi varsa gebelik var demek..hayırlısı neyse o olsun

çok mu bekledi? 10 dk sonra koyulabiliyor diye duymuştum hatta çift çizgi olup eyvah hamileyim diyip hamile olmadığımda çıkmıştı ortaya yani 10 dk yı geçince çöp oluyor. ya da belki de test bozuk başka bi tane daha yapın bence

Eklentiler

• P_20170329_102049_1.jpg
    P_20170329_102049_1.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 340
Testi doğru yaptığınıza emin misiniz? Sadece o yandaki küçük hazneye 3-4 damla damlatmaniz yeterli sanırım çok fazla damlatmissiniz siz diğer bölmeye de gelmiş gibi. Yeniden daha dikkatli yapın bence üstündeki talimatlari iyi okuyun

test bozuk. Test bozuk çıkınca aynen eczaneye götürüp hiçbir ücret ödemeden yenisini alabiliyorsunuz. Bilginiz olsun.

Ben ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm sanki. Ama baska bir test alıp yapın derim ben. 3 damla damlatin yeterli sonra da düz bir zemine bırakın sallamayin. Inşallah istediğiniz sonucu alırsınız:)

Testte görünüyor ama yinelemende fayda var

Back