- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
- 118
Benimki bundan dahada silikti olmadim adet dimi =))Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı sağlıklı, evlat olur inşallah. Merak ettiğim şey şu bende gebelik istiyorum bu iki test yaptım ikisindede silik pembe bi çizgi var seninkide böylemiydi ? Çünki adetim daha geçmedi bu gün yarın adet olmam lazım yoksa bile ?
Abowww koş koş kan testi yaptır. Ne kadar sürede çıktı bu renkAllah kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı sağlıklı, evlat olur inşallah. Merak ettiğim şey şu bende gebelik istiyorum bu iki test yaptım ikisindede silik pembe bi çizgi var seninkide böylemiydi ? Çünki adetim daha geçmedi bu gün yarın adet olmam lazım yoksa bile ?
Adet olmadımBenimki bundan dahada silikti olmadim adet dimi =))
Valla ben testi yaaptım baktım tek çizgi attım onu orayaAbowww koş koş kan testi yaptır. Ne kadar sürede çıktı bu renk
BElli canım hamile oldUğun. Dr gittin mi ne dedi. Herkesin değerleri farklı oluyor.Valla ben testi yaaptım baktım tek çizgi attım onu orayaÜzüldüm sonra çöpe atmak için gittim baktım böyle olmuş
5-6 dk sonra oldu yani
Ayrıca sevindim aduna canım... iyiki dönüp bakmışın:))) rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah:))Valla ben testi yaaptım baktım tek çizgi attım onu orayaÜzüldüm sonra çöpe atmak için gittim baktım böyle olmuş
5-6 dk sonra oldu yani
Doktoruma gidemedim 16 Marta gün alabildim gün yoktuBElli canım hamile oldUğun. Dr gittin mi ne dedi. Herkesin değerleri farklı oluyor.
AMİNNNNN İNŞALLAHAyrıca sevindim aduna canım... iyiki dönüp bakmışın:))) rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah:))
Biraz ara ver canım vede akışına bırak Rabbim uygun zamanı biliyordur. Tevekkül et bak 13. ay Sonunda istediğimizi nasip etti Raabim bize. Biliyorum yani söyleddiklerimin ne kadar zor olduğunu ama test yapmamaya çalış çıkan her negatif test eksi moral olarak geri döner. Bende bi ara her ay yapıyordum dedim ki artık yapmıycam. Regl olursam olurum. He yumurtlama günlerimi takip ediyordum o ayrı. İlk önce eşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et. İstanbul içindeysen sana doktor önerebilirim. Hem psikolojik olarak seni rahatlatıyor kadın pozitif düşünmeye sevk ediyor hemde moral depolattırıyor sana. Yoka benim ilk gittiğim doktor senin çocuğun olmayabilirde dedi. ( Poli kistik overim ) Ama şu an ki doktorum ilk önce bu kalıplaşmş şeyi çıkarrttı aklımdan 2 kere gittim sadece ve 3 gittiğimde bebek kontrölüne gidicem Raabbimin izniyle. Doktorunu iyi seçmelisin kesinlikle. Birde senin sıkıntın neydi canım şimdi ?Ya ben artık her ay çift çizgi aramaktan çıldırıcam ve bu ay adet günümden bir gün önce gece test yaptım ikinci hemen ama çom çok silik çıktı. Sabah adet oldum. adet oldum dedim. Sonra içimi kemirdi yine test yaptım adetin 3 günü erken gebelik buda 3 saat aonra belirgin pembe oldu. Dedim çok geç ılduğu için leke olmuştur. Sonra ge,çenkinin aynı marka olanı yaptım oda ilk yaptığım gibi çıktı. Ama 5 gün adet oldum. Ben yabancı bir ülkeeyim gşrtim anlattım. Karılar bana bta hcd değil hemıgram yapmış gebeliği idrarda bakmış. O kadar anlattım dedim idrarda böyle böyle... bıktım yaaa yeminle. Ümitlenmek şstemiyorum ama bğtğn yanlış testler bozuk testler bana mı gelir ya((
Bak güzel Rabbim sana anne olmayı nasip etmiş. Ne güzel olmazsada kafana neden takıyorsun güzelim. Allah olana ömüür versin zamanı değildir. Hakkında hayırlısını iste duaların gücüne inan ve Allaha sığın. Bak geçenlerde çok beğendiğim bir kitapda şöyle bir şey yazıyordu. " Çün kü Allah'ın kullarına sözü var ; Kulum benden ne istersen ben onu veririm . Biz kullar hayırlısını istediğimiz için bazen sonucuna razı gelmiyoruz. ( KİTAP ADI :Bende anne olmak istiyorum. )Canım bizde sorun yok sıkıntı da o. Sürekli seyahat, ayrı kalmak, zqmansızlık, düzen olmaması, bir arada iki derede yapmaya çqlışıyoruz. Takıntılıyım da ben sabırsız desem daha doğru. Tqktım ya olqcak arkadaş... ya bende hayırlısı olsun dşyorum bir tane var şükÜr. Ama aklıma test yapmak düştü mü? Mümkğnatı yok çıkmıyır aklımdan... derim hep benim kafayla yaşamak zor . Valla bqk,
Haha cok sevindim hayir hayir cook normal benim adetim 5 gun gecmisti kan testim 70 cikti cok korkmustum . Tabi ben kalp atisini duyana kadar korktum o ayri =) tebrik ederrim =))Adet olmadımKan testi yaptırdım dün 127,33 çıktı değerim Gebeymişim ama son adet tarihim 31/01/ değerim düşük mü acaba diye düşünüyorum
Ama neden pozitif cikarki kimseye adet oldum vs deme git hastaneye kanda yaptir bidahaYa ben artık her ay çift çizgi aramaktan çıldırıcam ve bu ay adet günümden bir gün önce gece test yaptım ikinci hemen ama çom çok silik çıktı. Sabah adet oldum. adet oldum dedim. Sonra içimi kemirdi yine test yaptım adetin 3 günü erken gebelik buda 3 saat aonra belirgin pembe oldu. Dedim çok geç ılduğu için leke olmuştur. Sonra ge,çenkinin aynı marka olanı yaptım oda ilk yaptığım gibi çıktı. Ama 5 gün adet oldum. Ben yabancı bir ülkeeyim gşrtim anlattım. Karılar bana bta hcd değil hemıgram yapmış gebeliği idrarda bakmış. O kadar anlattım dedim idrarda böyle böyle... bıktım yaaa yeminle. Ümitlenmek şstemiyorum ama bğtğn yanlış testler bozuk testler bana mı gelir ya((
Sağol canım Allah razı olsun :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıylaHaha cok sevindim hayir hayir cook normal benim adetim 5 gun gecmisti kan testim 70 cikti cok korkmustum . Tabi ben kalp atisini duyana kadar korktum o ayri =) tebrik ederrim =))
Aminn :))Sağol canım Allah razı olsun :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?