gebelik testi

jesixa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
46
9
88
Merhaba hanımlar size bi sorum olucak yardımcı olursanız cok sevinirim biz eşimle korunmuyoruz bebek istediğimiz için ve gecen ayki adet gunumden 1 gün gecikti bu ay ama zaten normaldede düzensiz oluyodu sizce kac gün sonra test yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum Allah isteyen herkeze yaşatsın o güzel duyguyu hamişş olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah..şimdiden teşekkrler

Ben 1hafta bekledim. Ama beklemedende çift çizgiyi görmüştüm. Adetime 1gün varken taptığım testler pozitifti ancak kanda değer düşüktü. Negatif demişlerdi. Bende bekledim 1hafta tekrar test yaptım bu sefer ikiside pozitifçıktı

Çokk teşekkürler Allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin evladını uzun ömürler versin inşallah

benim adetler düzenli olurdu 4.gün geçince idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik çıkmıştı ama vardı. 2-3 gün adet gecikmelerin oluyorsa test yapmak için 1 hafta bekle derim kesin olur sonucun.

Tamam ozaman ben dediginiz gibi 1 hafta flan bekliyim yine çok teşekkürler ilginiz içinn Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar hamilelikten şüpheleniyorum kasıklarımda ağrı var göğüslerin çok ağrıyor sürekli idrara sıkışıyorum bugün sabahtan beride midem çok bulanıyor ama adetime bir hafta var sabredemiyorum gebelik testi yapsam evde çıkar mı sizce sonuç lütfen yardım edin((

ben adet günümde yaptım ve pozıtıf bence şüphelenince yapmalısın :)

Arkadaşlar bu ay içinde idrar yol enfeksiyonu için ilaç ve fitil kullandım. Adetim 6 gün gecikti. Sizce neden ilaçlar mıdır? Yoksa hamile olabilir miyim? Test yapsam mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Benim 1gün geçikti yaptım silik çıktı yeni olduğu için varsa hemen çıkar diye düşünüyorum

Canim benim adetim bes gun gecmisti adet gunum olmiycak gibi hisedince test yaptim negatif cikmisti ah nasil uzucu bir histir o ha yarin ha bugun olurum diye cantamda pedle gezdim ama olmadim adetim 5 gun gcince saglik ocagindan test isteyip yaptim ikinci cizgi coook cook cook silik cikti ama vardi iste hamileymisim gec dollenme :) simdi 5+6 yim

Benim 1gün geçikti yaptım silik çıktı yeni olduğu için varsa hemen çıkar diye düşünüyorum
Ay benimde adet gunum negatif cikmisti 5 gun gecince cook silik cikti :) hamileymisim gec döllenme ama o ikinci cizgiyi silikte ols gormek mukkemmel ya :) ve ayrica 5+6 yim biktim cise gitmekten :S

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı sağlıklı, evlat olur inşallah. Merak ettiğim şey şu bende gebelik istiyorum bu iki test yaptım ikisindede silik pembe bi çizgi var seninkide böylemiydi ? Çünki adetim daha geçmedi bu gün yarın adet olmam lazım yoksa bile ?

Eklentiler

• 11026707_10153112613588398_272080741_n (1).jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…