Ben 1hafta bekledim. Ama beklemedende çift çizgiyi görmüştüm. Adetime 1gün varken taptığım testler pozitifti ancak kanda değer düşüktü. Negatif demişlerdi. Bende bekledim 1hafta tekrar test yaptım bu sefer ikiside pozitifçıktıMerhaba hanımlar size bi sorum olucak yardımcı olursanız cok sevinirim biz eşimle korunmuyoruz bebek istediğimiz için ve gecen ayki adet gunumden 1 gün gecikti bu ay ama zaten normaldede düzensiz oluyodu sizce kac gün sonra test yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum Allah isteyen herkeze yaşatsın o güzel duyguyu hamişş olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah..şimdiden teşekkrler
Ben 1hafta bekledim. Ama beklemedende çift çizgiyi görmüştüm. Adetime 1gün varken taptığım testler pozitifti ancak kanda değer düşüktü. Negatif demişlerdi. Bende bekledim 1hafta tekrar test yaptım bu sefer ikiside pozitifçıktı
Ben 1hafta bekledim. Ama beklemedende çift çizgiyi görmüştüm. Adetime 1gün varken taptığım testler pozitifti ancak kanda değer düşüktü. Negatif demişlerdi. Bende bekledim 1hafta tekrar test yaptım bu sefer ikiside pozitifçıktı
Amin inşallah sanada nasip olur hayırlısı ve sağlıklısıyla.Çokk teşekkürler Allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin evladını uzun ömürler versin inşallah
Benim 1gün geçikti yaptım silik çıktı yeni olduğu için varsa hemen çıkar diye düşünüyorumMerhaba hanımlar size bi sorumk yardımcı yorumolursanızsevinirim biz eşimle korunmuyoruz bebek istediğimiz için ve gecen ayki adet gunumden 1 gün gecikti bu ay ama zaten normaldede düzensiz oluyodu sizce kac gün sonra test yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum Allah isteyen herkeze yaşatsın o güzel duyguyu hamişş olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah..şimdiden teşekkrler
Tesekkür ederim :)test yapsana hamilede olabilirsin.varsa hamilelik testte cikar
Canim benim adetim bes gun gecmisti adet gunum olmiycak gibi hisedince test yaptim negatif cikmisti ah nasil uzucu bir histir oMerhaba hanımlar size bi sorum olucak yardımcı olursanız cok sevinirim biz eşimle korunmuyoruz bebek istediğimiz için ve gecen ayki adet gunumden 1 gün gecikti bu ay ama zaten normaldede düzensiz oluyodu sizce kac gün sonra test yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum Allah isteyen herkeze yaşatsın o güzel duyguyu hamişş olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah..şimdiden teşekkrler
Yapma canim ilaclardandir olursunArkadaşlar bu ay içinde idrar yol enfeksiyonu için ilaç ve fitil kullandım. Adetim 6 gün gecikti. Sizce neden ilaçlar mıdır? Yoksa hamile olabilir miyim? Test yapsam mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Ay benimde adet gunum negatif cikmisti 5 gun gecince cook silik cikti :)Benim 1gün geçikti yaptım silik çıktı yeni olduğu için varsa hemen çıkar diye düşünüyorum
Haklısın canım, 9 ün gecikmenin ardından yaptım test dayanamayıp ne yazık ki negatifYapma canim ilaclardandir olursun
İnsllahHaklısın canım, 9 ün gecikmenin ardından yaptım test dayanamayıp ne yazık ki negatifartık bekleyeceğim Rabbim hayırlısını hayırlı vakitte verir insallah
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı sağlıklı, evlat olur inşallah. Merak ettiğim şey şu bende gebelik istiyorum bu iki test yaptım ikisindede silik pembe bi çizgi var seninkide böylemiydi ? Çünki adetim daha geçmedi bu gün yarın adet olmam lazım yoksa bile ?Canim benim adetim bes gun gecmisti adet gunum olmiycak gibi hisedince test yaptim negatif cikmisti ah nasil uzucu bir histir oha yarin ha bugun olurum diye cantamda pedle gezdim ama olmadim adetim 5 gun gcince saglik ocagindan test isteyip yaptim ikinci cizgi coook cook cook silik cikti ama vardi iste hamileymisim gec dollenme :) simdi 5+6 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?