• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

umrnsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar merhaba. Awox marka gebelik testi aldım sabah yaptım 7. Dakika baktım tek çizgi sonra gittim bi daha bakmadım 2 saat sonra geldim test bu şekilde görünüyor. Buharlaşma çizgisi mi? Bugün gecikmemin 5 günü ama 5 gün önce beta 0.5ti bu çizgi ne bilen var mı?

Eklentiler

• IMG_7451.webp
    IMG_7451.webp
    163,1 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar merhaba. Awox marka gebelik testi aldım sabah yaptım 7. Dakika baktım tek çizgi sonra gittim bi daha bakmadım 2 saat sonra geldim test bu şekilde görünüyor. Buharlaşma çizgisi mi? Bugün gecikmemin 5 günü ama 5 gün önce beta 0.5ti bu çizgi ne bilen var mı?
yok canım hamilesin🌸 teste göre hayırlı olsun

Ağlicam heyecandan🥰 elim ayağım titriyor ama ilk 7 dakikada çıkmaması 2 saat sonra görmem sonucu hep buharlaşma bu diyo internet
Pembe çıkmaz kuruma çizgisi olsa çok net çıkmış kan testi var sonucu bana da haber ver 🥰🙏 bana da dua et banada nasip etsin Rabbim

2 senedir bekliyorum yatıp kalkıp hem kendime hem tanımadığım binlerce insana dua ediyorum çünkü bu duygunun nasıl bi şey olduğunu biliyorum. 6 gün önce verdiğim betanın 0.5 çıkmasından yine hala ümidim yok ama haber edicem. Rabbim hepimize en kolayından en hayırlısını versin kucağımızı boş evimizi sessiz bırakmasın

2 senedir bekliyorum yatıp kalkıp hem kendime hem tanımadığım binlerce insana dua ediyorum çünkü bu duygunun nasıl bi şey olduğunu biliyorum. 6 gün önce verdiğim betanın 0.5 çıkmasından yine hala ümidim yok ama haber edicem. Rabbim hepimize en kolayından en hayırlısını versin kucağımızı boş evimizi sessiz bırakmasın
Amin canım Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın pozitif haberlerini bekliyorum 🌸🤭

Bencede var canım çizgin pembe kuruma buharlaşmalar gri oluyor , betayla öğren direk , hayırlısı olsun 🌸

Gebelik var mı baktirdiniz mi

Kuruma buharlaşma çizgisi böyle pembe çizgi olmaz gri oluyor zaten hiçte kuruma çizgisine benzemiyor gebelik var büyük ihtimalle

Back
X