• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik

meneksegul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhaba kızlar tekrar test yaptım ama yine aynı pazartesi günü kan vereceğim ama duramıyorum ya buharlaşma çizgisi mi silik pozitif çizgisi mi anlayamadım adetima 4 gün var. Bacaklarım çok ağrıyor ara ara kasık ağrısı gelip gidiyor. Bilen yaşayan varsa yorumlara yazabilir mi?

Eklentiler

• IMG_0627.webp
    IMG_0627.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_0620.webp
    IMG_0620.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_0623.webp
    IMG_0623.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızlar tekrar test yaptım ama yine aynı pazartesi günü kan vereceğim ama duramıyorum ya buharlaşma çizgisi mi silik pozitif çizgisi mi anlayamadım adetima 4 gün var. Bacaklarım çok ağrıyor ara ara kasık ağrısı gelip gidiyor. Bilen yaşayan varsa yorumlara yazabilir mi?
Pozitif canım

Testiniz hiç buharlaşma kuruma çizgisi gibi değil bence hamilesiniz kuruma çizgisi falan gri oluyor bu bildiğiniz pembe silik bir çizgi yinede emin olmak için kan verin bence gözünüz aydın şimdiden 😊

Testiniz hiç buharlaşma kuruma çizgisi gibi değil bence hamilesiniz kuruma çizgisi falan gri oluyor bu bildiğiniz pembe silik bir çizgi yinede emin olmak için kan verin bence gözünüz aydın şimdiden 😊
Yarın gidicem kan vermeye ya inşallah güzel hayırlı sonuç alırım

Bende uarın gideceğim kan vermeye benimde 3 testin ilk beş dk'da silik ve inanılmaz kasık ağrılarım meme hassasiyet ı'm vat
Ya göğüslerimde birşey yok ama kaşık ağrım bacak ağrım çok ara ara bel ağrısı eşlik ediyor dünden beri 10 test yaptım herhalde bozuktur falan diye ama hepsi aynı inşallah buharlaşma çizgisi falan değildir

Yarın gidicem kan vermeye ya inşallah güzel hayırlı sonuç alırım
Bende uarın gideceğim kan vermeye benimde 3 testin ilk beş dk'da silik ve inanılmaz kasık ağrılarım meme hassasiyet
Ya göğüslerimde birşey yok ama kaşık ağrım bacak ağrım çok ara ara bel ağrısı eşlik ediyor dünden beri 10 test yaptım herhalde bozuktur falan diye ama hepsi aynı inşallah buharlaşma çizgisi falan değildir
Ben şimdi geldim acile kan vermeye 3 testine güvenerek

Bende de 3gündür silik çizgi çıkıyor. Mens 29 Nisan

Back
X