• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

belirtileriniz var mıydı
benim ilki kalp durması sonucu kürtaj oldu o hamileliğimde hem yerleşme lekelenmesi hem de çok erkenden regl olacakmışım gibi ağrı hissetmiştim
ama şu an belirtim yok
Adet belirtilerim vardı korunmadığımız içinde tahmin ediyordum

IMG_0429.webp

Adete beş gün kala testim

hayırlısı olsun inşallah ne kadar güzel inşallah bana da nasip olur daha benim 7-8 gün var erken sanırım
Benim 7 ve 6 gün önceki testlerimi de atayım ben de baya erken öğrendim yani üsteki 7 alttaki 6 şuan attığımda 5 gün kala olan testler
IMG_0408.webp

Benimde adetime 7 gün var dün akşam pembe lekele geldi ve 2 gündür kasık batması vardı erken olduğunu biliyorum ama yinede yapmak istedim silik çıktı ama farklı testle tekrar yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_47D5949F-8DA2-4B51-95F5-61BE45EE6531.webp
    IMG_47D5949F-8DA2-4B51-95F5-61BE45EE6531.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 40
Benimde adetime 7 gün var dün akşam pembe lekele geldi ve 2 gündür kasık batması vardı erken olduğunu biliyorum ama yinede yapmak istedim silik çıktı ama farklı testle tekrar yapmayı düşünüyorum
kaç dakkada böyle çıkdı? bikaçgün dha tekrarla ben adet olamamdım düşünmyrmda ikigündür pembe akıntıyla kıl gibi ince leke geldi oda wcden sonra geliyo iç çamaşırmda hiç bişe yok hamilede olmak isdemiyorum belirtilernz nelerdi?

Back
X