- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi heyecananalar
merhaba adete kaç gün kala gebelik testi yapıp öğrendiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adet tarihim 5 şubat döngüm 29-32
1 gün kala öğrendimmerhaba adete kaç gün kala gebelik testi yapıp öğrendiniz
Daha çok erken 1 hafta sonra falan yapsan iyi olurson adet tarihim 5 şubat döngüm 29-32
bugün yaptım negatif çıktı
belirtileriniz var mıydı1 gün kala öğrendim
gebeliğim hayallerim yarım kaldı içimden çıkmıyorDaha çok erken 1 hafta sonra falan yapsan iyi olur
Adet belirtilerim vardı korunmadığımız içinde tahmin ediyordumbelirtileriniz var mıydı
benim ilki kalp durması sonucu kürtaj oldu o hamileliğimde hem yerleşme lekelenmesi hem de çok erkenden regl olacakmışım gibi ağrı hissetmiştim
ama şu an belirtim yok
Daha 23 gün olmuş çok erkengebeliğim hayallerim yarım kaldı içimden çıkmıyor
yerleşme lekelenmesi gördünüz müAdet belirtilerim vardı korunmadığımız içinde tahmin ediyordum
Hayır olmadı ama birçok kişide oluyoryerleşme lekelenmesi gördünüz mü
hayırlısı olsun inşallah ne kadar güzel inşallah bana da nasip olur daha benim 7-8 gün var erken sanırımEki Görüntüle 3710596
Adete beş gün kala testim
Benim 7 ve 6 gün önceki testlerimi de atayım ben de baya erken öğrendim yani üsteki 7 alttaki 6 şuan attığımda 5 gün kala olan testlerhayırlısı olsun inşallah ne kadar güzel inşallah bana da nasip olur daha benim 7-8 gün var erken sanırım
maşallah o zaman ben bu ay beklemeyeyim bugün yaptım çünkü hiç çizgi çıkmadıBenim 7 ve 6 gün önceki testlerimi de atayım ben de baya erken öğrendim yani üsteki 7 alttaki 6 şuan attığımda 5 gün kala olan testler Eki Görüntüle 3710599
belirtiniz olmuş muyduBenim 7 ve 6 gün önceki testlerimi de atayım ben de baya erken öğrendim yani üsteki 7 alttaki 6 şuan attığımda 5 gün kala olan testler Eki Görüntüle 3710599
Midem bulandı bi iki defa oruçtan dolayı düşündüm sonrasın da bi defa da gözüm karardı e yapayım bi dedim şükür çıktıbelirtiniz olmuş muydu
kaç dakkada böyle çıkdı? bikaçgün dha tekrarla ben adet olamamdım düşünmyrmda ikigündür pembe akıntıyla kıl gibi ince leke geldi oda wcden sonra geliyo iç çamaşırmda hiç bişe yok hamilede olmak isdemiyorum belirtilernz nelerdi?Benimde adetime 7 gün var dün akşam pembe lekele geldi ve 2 gündür kasık batması vardı erken olduğunu biliyorum ama yinede yapmak istedim silik çıktı ama farklı testle tekrar yapmayı düşünüyorum