Gebelik testi

selm134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
33
13
3
23
Selamlar adetime 1 gün kaldı , göğüslerimde inanılmaz şişlik ve ağrı ve vücudumda çok gaz var , dün kan testi verdim ama araya resmi tatil girince hcg sonucu hala düşmedi sisteme , 1 gün kala bu şekilde silik çizgi gebelik olabilir mi yoksa daha koyu olması mı gerekiyordu ?

Evet muhtemelen hamilesiniz tebrik ederim şimdiden kesinleştirmek için sağlık ocağında tahlil yaptırın hem içiniz rahat eder

İnşallah teşekkür ediyorum yaptırdım ama sonucu bekliyorum insan sabırsızlanıyor tabi ki
Evet haklısınız ben o kısmı atlamışım sisteme geç düşüyor muhtemelen bugün düşer tatilde olsa labaratuvar çalışıyor diye biliyorum ben hafta sonu falan bile sonuç alıyordum

Rica etsem Sonucu bize de söyler misiniz adet gecikmeden HCG kaç çıkıyor merak ediyorum

Doktor 5 üzeri gebelik olarak değerledirebilirsiniz dedi ama takip etmek düzenli artışa bakmak gerekiyor diye biliyorum
Evet sonrasında iki gün sonra test verip artışın iki kat olması önemli bana ikinci tahlilin 32 üstü olursa gebelik ilerliyor demişlerdi ikinci tahlilin 64 çıkmıştı sonra sında bir hafta falan bekleyip kontrole USG ye gitmistim

Kızlar benimde 5 gün gecikti ama tüm belirtiler var gibi bebe timedan test yaptım silik çizgi görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_9120.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba var gibi bebiş şimdiden hayırlı olsun. Testin markası nedirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…