D DRNderin Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2025 2 0 1 36 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi DRNderin #1 Testi yaptım tek cizgiydi 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi. Fikri olan yazabilirmi karartma vs. Yapıp bakan var anlayamadım sizce gecelik var mı?
Testi yaptım tek cizgiydi 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi. Fikri olan yazabilirmi karartma vs. Yapıp bakan var anlayamadım sizce gecelik var mı?
hlyg Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 362 160 18 27 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi DRNderin #2 DRNderin .!.: Testi yaptım tek cizgiydi 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi. Fikri olan yazabilirmi karartma vs. Yapıp bakan var anlayamadım sizce gecelik var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bildiğim kadarıyla ilk 5-10 dakika sonrasındaki çizgiler hatalı olabiliyor. Testlerin üstünde de bu şekilde yazıyor zaten.
DRNderin .!.: Testi yaptım tek cizgiydi 1 saat sonra ikinci çizgi belirdi. Fikri olan yazabilirmi karartma vs. Yapıp bakan var anlayamadım sizce gecelik var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bildiğim kadarıyla ilk 5-10 dakika sonrasındaki çizgiler hatalı olabiliyor. Testlerin üstünde de bu şekilde yazıyor zaten.
D DRNderin Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2025 2 0 1 36 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi DRNderin #3 hlyg .!.: Merhaba. Bildiğim kadarıyla ilk 5-10 dakika sonrasındaki çizgiler hatalı olabiliyor. Testlerin üstünde de bu şekilde yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum ama.emin olamadım başına gelen varmi ki. Birde eklediğim görseli göremiyorum sizde görünüyor mu
hlyg .!.: Merhaba. Bildiğim kadarıyla ilk 5-10 dakika sonrasındaki çizgiler hatalı olabiliyor. Testlerin üstünde de bu şekilde yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum ama.emin olamadım başına gelen varmi ki. Birde eklediğim görseli göremiyorum sizde görünüyor mu
hlyg Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 362 160 18 27 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi DRNderin #4 DRNderin .!.: Bende öyle biliyorum ama.emin olamadım başına gelen varmi ki. Birde eklediğim görseli göremiyorum sizde görünüyor mu Genişletmek için tıkla... Fotoğraf görünmüyor. Tekrar ekleyin isterseniz.
DRNderin .!.: Bende öyle biliyorum ama.emin olamadım başına gelen varmi ki. Birde eklediğim görseli göremiyorum sizde görünüyor mu Genişletmek için tıkla... Fotoğraf görünmüyor. Tekrar ekleyin isterseniz.