Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini yarın falan gidip baktiririm dedim ama ondan önce bı sormak istedim.. iki test de silik çıkınca var mı yok mu bilemedim . Önceki günlerde aynı markadan test yaptım negatif ti. İki gündür ikinci çizgi beliriyorKan testi verin sonuçta silik çıkmış ama testte yalancı pozitiflikte oluyor
İnşallah vardır yarın netleşir kanda sonuçta teste silik görünüyorsa belirtiniz varmı pekiKan testini yarın falan gidip baktiririm dedim ama ondan önce bı sormak istedim.. iki test de silik çıkınca var mı yok mu bilemedim . Önceki günlerde aynı markadan test yaptım negatif ti. İki gündür ikinci çizgi beliriyor
Yok çok tuhaf bi sekilde ben belirti göremiyorum kendimde. çok az bı kasikta batma ve sizi var. Onun dışında hiç belirtim yokİnşallah vardır yarın netleşir kanda sonuçta teste silik görünüyorsa belirtiniz varmı peki
İnşallah güzel sonuc alırsınızYok çok tuhaf bi sekilde ben belirti göremiyorum kendimde. çok az bı kasikta batma ve sizi var. Onun dışında hiç belirtim yok
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuc alırsınız![]()
Ben göremedim pek simdimi yaptinizMerhaba kızlar sizce gölge var mı yoksa göz yanılsaması mı ? Eki Görüntüle 3564860
Parlama var başka bir görsel atın istersenizMerhaba kızlar sizce gölge var mı yoksa göz yanılsaması mı ? Eki Görüntüle 3564860
1 saatten fazla oluyorBen göremedim pek simdimi yaptiniz
Sabah ilk idrarla daha net belli oluyormuş sabah birde deneyin1 saatten fazla oluyor
Gecikmeniz varmı1 saatten fazla oluyor
Yok 26-27 Mart reglim daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim laboquickte cuma günü yaptığıma baktım onda hiçbir şey yok acaba göz yanılsaması mı dedimGecikmeniz varmı
Geçen ay testte ikinci çizgi gölge gibi gördüm sonra gene test yaptım negatifti kuruma cizgisidir olabilirYok 26-27 Mart reglim daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim laboquickte cuma günü yaptığıma baktım onda hiçbir şey yok acaba göz yanılsaması mı dedim
Geçen ay testte ikinci çizgi gölge gibi gördüm sonra gene test yaptım negatifti kuruma cizgisidir olabilir