Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir yaBenimde 4 var Salı yapıcam
Benimde hep ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımadıHafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya
Koku hassasiyeti var mı ?Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya
Var canım ama mide bulantım aferdersiniz kusmak kusmamak arası bişeyKoku hassasiyeti var mı ?
İdrar testi yapabilirsiniz. Varsa silik de olsa çıkar.
Hadi inşallah istediğimiz gibi olur çift çizgiyi görürüzBenimde 4 var Salı yapıcam
İnşalllah yaparken banada haber verHadi inşallah istediğimiz gibi olur çift çizgiyi görürüz![]()
Tamam haber veririm tabikiİnşalllah yaparken banada haber ver![]()
Canım yaptın mı testİnşalllah yaparken banada haber ver![]()
3 gün varken yaptım kaset silik pozitif erken gebelik negatif çıktı canımCanım yaptın mı test
Benim kaset test pozitif çıktı bugün kan verdim negatif çıktı3 gün varken yaptım kaset silik pozitif erken gebelik negatif çıktı canım
Kaset test markası nedırBenim kaset test pozitif çıktı bugün kan verdim negatif çıktı
Certain aldım canım ekliyorum bak fotoğrafKaset test markası nedır
Kan verdin mi camım sen bariz belli kaç gün geçtiCertain aldım canım ekliyorum bak fotoğraf
Yarın adet günüm testi yaptığım gün kan verdim negatif çıktıKan verdin mi camım sen bariz belli kaç gün geçti
Hadi inşallah vardır bebiş yaptın mı testBenımde 2 Hun gecikme var
Yok ya 3 gün varken yapmıştım bidaha yapmadım almadım test alsam yaparım ama yarın da olmasam yapacamHadi inşallah vardır bebiş yaptın mı test![]()
Yok ya 3 gün varken yapmıştım bidaha yapmadım almadım test alsam yaparım ama yarın da olmasam yapacam