defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Cumartesi 22:26 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #1 Merhaba kızlar adetime 4 gün var idrar testi yapsam çıkar mı yapanlar varmı acaba ?
seniseviyorum- sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Kasım 2016 5.392 4.088 173 Cumartesi 22:36 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #2 Benimde 4 var Salı yapıcam
defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Cumartesi 23:03 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #3 seniseviyorum- .!.: Benimde 4 var Salı yapıcam Genişletmek için tıkla... Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya
seniseviyorum- .!.: Benimde 4 var Salı yapıcam Genişletmek için tıkla... Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya
seniseviyorum- sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Kasım 2016 5.392 4.088 173 Cumartesi 23:11 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #4 defneypr .!.: Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya Genişletmek için tıkla... Benimde hep ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımadı
defneypr .!.: Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya Genişletmek için tıkla... Benimde hep ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımadı
melekomelek İyi ki geldin canım oğlum 🧿 Pro Üye 14 Mart 2022 2.485 6.947 88 43 Cumartesi 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #5 defneypr .!.: Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya Genişletmek için tıkla... Koku hassasiyeti var mı ? İdrar testi yapabilirsiniz. Varsa silik de olsa çıkar.
defneypr .!.: Hafif midem bulanıyor ama bilmiyorum psikolojikte olabilir ya Genişletmek için tıkla... Koku hassasiyeti var mı ? İdrar testi yapabilirsiniz. Varsa silik de olsa çıkar.
defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Cumartesi 23:46 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #6 melekomelek .!.: Koku hassasiyeti var mı ? İdrar testi yapabilirsiniz. Varsa silik de olsa çıkar. Genişletmek için tıkla... Var canım ama mide bulantım aferdersiniz kusmak kusmamak arası bişey
melekomelek .!.: Koku hassasiyeti var mı ? İdrar testi yapabilirsiniz. Varsa silik de olsa çıkar. Genişletmek için tıkla... Var canım ama mide bulantım aferdersiniz kusmak kusmamak arası bişey
defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Cumartesi 23:47 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #7 seniseviyorum- .!.: Benimde 4 var Salı yapıcam Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah istediğimiz gibi olur çift çizgiyi görürüz
seniseviyorum- .!.: Benimde 4 var Salı yapıcam Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah istediğimiz gibi olur çift çizgiyi görürüz
seniseviyorum- sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Kasım 2016 5.392 4.088 173 Pazar 05:33 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #8 defneypr .!.: Hadi inşallah istediğimiz gibi olur çift çizgiyi görürüz Genişletmek için tıkla... İnşalllah yaparken banada haber ver
defneypr .!.: Hadi inşallah istediğimiz gibi olur çift çizgiyi görürüz Genişletmek için tıkla... İnşalllah yaparken banada haber ver
defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Pazar 09:44 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #9 seniseviyorum- .!.: İnşalllah yaparken banada haber ver Genişletmek için tıkla... Tamam haber veririm tabiki
seniseviyorum- .!.: İnşalllah yaparken banada haber ver Genişletmek için tıkla... Tamam haber veririm tabiki
defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Dün 16:08 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #10 seniseviyorum- .!.: İnşalllah yaparken banada haber ver Genişletmek için tıkla... Canım yaptın mı test
seniseviyorum- .!.: İnşalllah yaparken banada haber ver Genişletmek için tıkla... Canım yaptın mı test
seniseviyorum- sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Kasım 2016 5.392 4.088 173 Bugün 12:15 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #11 defneypr .!.: Canım yaptın mı test Genişletmek için tıkla... 3 gün varken yaptım kaset silik pozitif erken gebelik negatif çıktı canım
defneypr .!.: Canım yaptın mı test Genişletmek için tıkla... 3 gün varken yaptım kaset silik pozitif erken gebelik negatif çıktı canım
defneypr Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 7 1 1 31 Bugün 15:18 Konu Sahibi Konu Sahibi defneypr #12 seniseviyorum- .!.: 3 gün varken yaptım kaset silik pozitif erken gebelik negatif çıktı canım Genişletmek için tıkla... Benim kaset test pozitif çıktı bugün kan verdim negatif çıktı
seniseviyorum- .!.: 3 gün varken yaptım kaset silik pozitif erken gebelik negatif çıktı canım Genişletmek için tıkla... Benim kaset test pozitif çıktı bugün kan verdim negatif çıktı