Merhaba kizlar buraya yeninkatıldım benim reglime 4 gün vqr hamilelik testi yaptim hafif silik çikti birde benim bjr aydir nerdeyse her gun kanamam veya lekelenmem oluyor sizce kanama varkende hamile kalinir mi kizlar cevaplarinjzj bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben silik çizgi göremedim canım. Bence değilsin ama garanti olması için birkaç gün daha bekleyip tekrarlayabilirsinMerhaba kizlar buraya yeninkatıldım benim reglime 4 gün vqr hamilelik testi yaptim hafif silik çikti birde benim bjr aydir nerdeyse her gun kanamam veya lekelenmem oluyor sizce kanama varkende hamile kalinir mi kizlar cevaplarinjzj bekliyorum
Aslinda baya silik canım hani derler ya hayalrt cizgi diye yalniz birde reglime de daha 3 gun var hamilr kalmayi da cok istiyorum kanamam oldugu jcin gecen hafta dr iki kutu duohaston verdj onu kullaniyorum şu anBen silik çizgi göremedim canım. Bence değilsin ama garanti olması için birkaç gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin
Allahım nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Belirli bir rahatsızlığın var mı?Aslinda baya silik canım hani derler ya hayalrt cizgi diye yalniz birde reglime de daha 3 gun var hamilr kalmayi da cok istiyorum kanamam oldugu jcin gecen hafta dr iki kutu duohaston verdj onu kullaniyorum şu an
Aslinda hicbir sorunum yoktu canim ama 3 aylik igne kullandim.bir kere ve omdam somra 2 ay reglm olmadi 2 ay somra 7 ocakta oldu ve bugune kadar reglm gecyikyem somra kanamalarimin ve lekelenmelerimin ardi arkasi kesilmedi kuzum dr gittim duphaston verdi 2 kutu bunu bitir kontrole gel dediAllahım nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Belirli bir rahatsızlığın var mı?
Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda düzene girer. Doğal yollarla gebelik oluşur hayırlısıyla. Sen testi kesin yap 2 gün sonra biraz netleşmesi gerekir varsa. Benim de adet günüm yarın normalde bugün test yapıcam bi dayanamıyorumAslinda hicbir sorunum yoktu canim ama 3 aylik igne kullandim.bir kere ve omdam somra 2 ay reglm olmadi 2 ay somra 7 ocakta oldu ve bugune kadar reglm gecyikyem somra kanamalarimin ve lekelenmelerimin ardi arkasi kesilmedi kuzum dr gittim duphaston verdi 2 kutu bunu bitir kontrole gel dedi
Yapıcam canim allah insallah hepimjze nasip eder semde yapınca haber ver canım bizeAllah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda düzene girer. Doğal yollarla gebelik oluşur hayırlısıyla. Sen testi kesin yap 2 gün sonra biraz netleşmesi gerekir varsa. Benim de adet günüm yarın normalde bugün test yapıcam bi dayanamıyorum
Tamamdır haber edicem mutlakaaYapıcam canim allah insallah hepimjze nasip eder semde yapınca haber ver canım bize
Canım yaptin mı test merak ettimTamamdır haber edicem mutlakaa
İşteyim şimdi 5te çıkıyorum o zaman alıcam eve geçince yapıcam ama bir yandan da yapmasam mı diyorum. Negatif görünce duygularıma çok hakim olamıyorum çünküCanım yaptin mı test merak ettim
Seni anliyorum canım insan üzülüyo negatif görünceİşteyim şimdi 5te çıkıyorum o zaman alıcam eve geçince yapıcam ama bir yandan da yapmasam mı diyorum. Negatif görünce duygularıma çok hakim olamıyorum çünkü
Bir de adet ağrısı gibi bir ağrım var belki olurum. İnşallah sende vardırrSeni anliyorum canım insan üzülüyo negatif görünce
Insallah canım bende umut ediyorum i sallah olurBir de adet ağrısı gibi bir ağrım var belki olurum. İnşallah sende vardırr
Canım yaptın mi test aklım sende kaldıBir de adet ağrısı gibi bir ağrım var belki olurum. İnşallah sende vardırr
Yapamadım canım ya işten çıkınca eczaneler kapalıydı. Adet ağrım var ama olamadım da daha. Sen ne yaptın? Tekrar yapacak mısın testiCanım yaptın mi test aklım sende kaldı
Var gibi duruyo kuzumEki Görüntüle 3540133 Hayalet çizgi var mı yoksa ben öyle görmek istediğim için mi gördüm?