- 19 Kasım 2016
- 5.453
- 4.093
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Yok malesef eczanedeBaşka bir marka ile deneyip emin olmalısın predictor al
Geçen ay benimde başıma geldi bu şekilde bukadar belirgim değildi sadece ışıkda efekte falan belirgindi şimdi beni bu acaba mı diyor ozaman adetım 3 4 gün gecıkmeliydi şimdi daha 3 gün var diyorum kendi kendime kurma işleriGeçen başka bi marka gebelik testi ile (3 tanesi) bende yalancı pozitif gördüm sizinki gibiydi en neti kan vermek
Benim 5 gün gecikmem vardı . Kanda negatifi görünce ertesi gün âdetim geldiGeçen ay benimde başıma geldi bu şekilde bukadar belirgim değildi sadece ışıkda efekte falan belirgindi şimdi beni bu acaba mı diyor ozaman adetım 3 4 gün gecıkmeliydi şimdi daha 3 gün var diyorum kendi kendime kurma işleri
Benim geçen ay çok silik olunca bu kafamı karıştırdı hayırlısı artık bende geçen ay kan verdim eve geldim hasta olmuştum bu ay Klomen kullandımBenim 5 gün gecikmem vardı . Kanda negatifi görünce ertesi gün âdetim geldiinşallah yalancı pozitif değildir .
Yarın tekrar test alın yapın koyulaşma olursa kan verirsiniz bana da haber verip dua edin olur muBenim geçen ay çok silik olunca bu kafamı karıştırdı hayırlısı artık bende geçen ay kan verdim eve geldim hasta olmuştum bu ay Klomen kullandım
Tabiki evde bitane daha var yarın yaparım onuda mutlaka haber verırım rabbim tüm isteyen dileyen herkese ve bizlere nasip etsin hayırlısını sağlıklısınıYarın tekrar test alın yapın koyulaşma olursa kan verirsiniz bana da haber verip dua edin olur mu
Amin inşallahTabiki evde bitane daha var yarın yaparım onuda mutlaka haber verırım rabbim tüm isteyen dileyen herkese ve bizlere nasip etsin hayırlısını sağlıklısını
İdrarı mi çok damlattiniz acaba test bir tuhaf olmuş tekrarlayin derimMerhabalar adetime üç gün var art med marka testim ilk beş dakika içinde https://mutluresim.com/images/2025/02/02/1ZfkBX.jpeg
Yarım saat sonra https://mutluresim.com/images/2025/02/02/1Zxz50.jpeg. Bu şekilde oldu bu marka yalancı pozitif oldugunu söylenıyor da bukadar da net bi pozitif olabilir mi
Yok fazla damlatmadim ilk resim ilk beş dakika ıcınde cektımİdrarı mi çok damlattiniz acaba test bir tuhaf olmuş tekrarlayin derim
Anladım ikinci çizgi görünüyor kan verirseniz netleşir inşallah vardirYok fazla damlatmadim ilk resim ilk beş dakika ıcınde cektım
Beklıcem biraz lan verince direk hasta oluyorum hayırlısı hayırlı zamanda gelsin inşallahAnladım ikinci çizgi görünüyor kan verirseniz netleşir inşallah vardir
Test Yaptınz mıKızlar benim her ay adetim düzenli olur ve yoğun kanamalı geçer, geçen ay 4 gün sürdü ama 4 günün toplam kanı bi pedi doldurmayacak şekilde azdı. Şimdi adetime 9 gün var bugün kahverengi yekelenme oldu ve hafif sancılar vuruyo kasıktan, gebelik mi acaba çok streslendim
Evet yaptım negatif çıktı bugün kan verdim beta 0.1 çıktı adetime 7 gün var belki geç döllenme olabilir dedi. Doktor detaylı ultrason ve adet olursam 3cü gün hormon testi vermemi söyledi. Bakalım artık yine üzülecem sanırımTest Yaptınz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?