Gebelik testi

melikekrkmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
5
0
24
Kızlar ben test yaptım çok hafıf bı çızgı var 6 gunum geçiyor

Eklentiler

• IMG_2840.jpeg
    IMG_2840.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 53
kan testiyle net sonucu alacaksınızdır 6 gün geçtiğine göre varsa kesin çıkar kanda

Kızlar ben test yaptım çok hafıf bı çızgı var 6 gunum geçiyor
Negatif gözüküyo test malesef. Anormal bi durum yoksa geç döllenme, yumurtlamada ciddi düzensizlikler vs gibi 6 gün gecikmede kaset testte de net şekilde çıkardı. Yine de gecikmeniz 10 günü bulunca kan verin tabii bazen küçük ihtimaller sizi bulabilir. Sonrasında da negatifse ve hala regl olmadıysanız bi kadın doğuma görünürsünüz. Pozitifse zaten… :)

Negatif gözüküyo test malesef. Anormal bi durum yoksa geç döllenme, yumurtlamada ciddi düzensizlikler vs gibi 6 gün gecikmede kaset testte de net şekilde çıkardı. Yine de gecikmeniz 10 günü bulunca kan verin tabii bazen küçük ihtimaller sizi bulabilir. Sonrasında da negatifse ve hala regl olmadıysanız bi kadın doğuma görünürsünüz. Pozitifse zaten… :)
Ben pcosum var 6 düşük yaptım bırı ıkız gebelikdi iç kanama geçirdim sag tupum alında son 1 yıldır hiç gebelik olmadı aşılama da yaptım inş olumlu sonuçlar alırız

Ben pcosum var 6 düşük yaptım bırı ıkız gebelikdi iç kanama geçirdim sag tupum alında son 1 yıldır hiç gebelik olmadı aşılama da yaptım inş olumlu sonuçlar alırız
Çok üzüldüm Rabbim kucağınızı doldursun. Ama test ilk 5 dk da çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir şuan negatif gibi görünüyor olmazsa iki üç güne kan verirsin

X