Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar testlerime bakar mısınız en alttakini sabah yaptım silik hayali çizgiler görüyorum ama aradan 1 saat geçtikte sonra çizgiler kayboluyor bu durumu yaşayan var mı bir de negatif testler sanki ya gebelik olsaydı daha koyu olması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3512214 Arkadaşlar testlerime bakar mısınız en alttakini sabah yaptım silik hayali çizgiler görüyorum ama aradan 1 saat geçtikte sonra çizgiler kayboluyor bu durumu yaşayan var mı bir de negatif testler sanki ya gebelik olsaydı daha koyu olması gerekmez miydi
Peki hala bi umut olabilir mi adetten önce negatif gören adet günü ya da gecikince pozitif gören var mıdır ben adet belirtilerimi az çok anlıyorum bi hafta öncesinden başlardı bu ay hiç yok aksine çok rahat hissediyorum
Eki Görüntüle 3512214 Arkadaşlar testlerime bakar mısınız en alttakini sabah yaptım silik hayali çizgiler görüyorum ama aradan 1 saat geçtikte sonra çizgiler kayboluyor bu durumu yaşayan var mı bir de negatif testler sanki ya gebelik olsaydı daha koyu olması gerekmez miydi