Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence erkenKızlar merhaba. Ben 13 kasımda pik 14 kasımda çatlama gördüm bugün 8 gün geçti çatlamanın üzerinden ama gebelik testim negatif . Oğlumda 9. Günde çok silik çizgiyle öğrenmiştim ertesi gün 31 çıkmıştı değerim . Erken mi sizce dönme ihtimali var mıdır
11. Gün tekrarlayacağım testi umarım dönerEvet bence erken
Canım çok erken çatlamanın 10.günü tekrarla11. Gün tekrarlayacağım testi umarım döner
Canım çok erken çatlamanın 10.günü tekrarla
Umarım ppzitif olur yazarsınız buraya tekrar11. Gün tekrarlayacağım testi umarım döner
Umarım ppzitif olur yazarsınız buraya tekrar
Benimde 6 gün kaldı görünüyor canım. Bakalım hayırlısı 2 3 gün sonra tekrar edeceğim testiBende yumurtlamadan 7gün sonra yani dün test yaptım negatif çıktı bugün yaptım yine negatif çıktı 6gün kaldı reglime bencede biraz daha beklemeliyiz galiba
Bat 27 Kasım aynıyız sanırım benimde 14ünde pik oldu. Bende pazartesi tekrar yapayım dedim. Gölgelenme bile olmadı testlerimde fakat benim belim ağrıyor birde karnım ağrıyor regl olacak gibi o yüzden heves etmiyorum pek. Sende var mı belirtiBenimde 6 gün kaldı görünüyor canım. Bakalım hayırlısı 2 3 gün sonra tekrar edeceğim testi
Bat 27 Kasım aynıyız sanırım benimde 14ünde pik oldu. Bende pazartesi tekrar yapayım dedim. Gölgelenme bile olmadı testlerimde fakat benim belim ağrıyor birde karnım ağrıyor regl olacak gibi o yüzden heves etmiyorum pek. Sende var mı belirti
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz yaYok canım oğlumda da belirtim olmamıştı benim hiç. Ta ki 7. Haftaya kadar . Belirti arama kendinde insan her şeyi ona yoruyor
İnşallah canım olumlu haber alırsan yaz buraya bende yazarımHadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz ya
Tamam canımİnşallah canım olumlu haber alırsan yaz buraya bende yazarım