Gebelik testi

zhhrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
53
4
30
merhaba kızlar iki tane day doctor erken gebelik testim pozitif çıktı ve hemen kan verdim <5.00 degerim bu sekilde cikti ... negatif olduğunu soyledirler bugun adet gunumdu olmadim ... bugun strip test yaptim negatif kafam çok karisik

merhaba kızlar iki tane day doctor erken gebelik testim pozitif çıktı ve hemen kan verdim <5.00 degerim bu sekilde cikti ... negatif olduğunu soyledirler bugun adet gunumdu olmadim ... bugun strip test yaptim negatif kafam çok karisik
Benim bildiğim days doctor yalancı pozitif çıkaran bir test. Kan değeriniz neyse odur.

İki testindede bu şekilde çikarması çok ama çok üzücü 🥺

İronik olan bütün belirtilerim var .... piskolojik sanirim

bu ikinci test

Eklentiler

• IMG_1776.jpeg
    IMG_1776.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 38
Sonuc boyle yaziyor

Eklentiler

• IMG_1778.jpeg
    IMG_1778.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 39
Her ihtimale karşı ilaç kullanmayın yada ağır kaldırmayın çok ortada bir değer adet olmazsanız 3 gün sonra bence tekrar kan verin

Her ihtimale karşı ilaç kullanmayın yada ağır kaldırmayın çok ortada bir değer adet olmazsanız 3 gün sonra bence tekrar kan verin
Bende tıpkı sizin gibi düşündüm ve adetimi bekledim beklenen adet tarihim 12 si yani bugün ve bugün yaptigim sprit test negatif olunca kafam allak bullak oldu ... yorumunuz icinde çok teşekkür ediyorum 💐

Değer <5 olarak gözüküyor. Eğer laboratuvar sistemi böyleyse 5 den küçük tüm değerleri böyle gösterir. Bir arayıp sormanız gerekir. Negatif gözüküyor şu an.

Tabii canim 1 veya eksilerde bi deger degil 5 cikmis
Dikkat et kendine insallah vardirda minnacik degerle ogrenmissindir🥰
Gerçekten umut oldunuz pcosum var ve 31 ekimde yumurtladigimi duşünuyorum çünkü yumurtlama agrim ve akintim o zaman olmustu bugun yumurtlamadan sonraki 12 gün ve beklenen adet eger varsa çok yeni sanirim yada ben öyle umud ediyorum ... sizlerede çok teşekkür ederim ❤️ yorunumuz ve ictenliginiz icin rabbim isteyen her anneye nasip etsin

Değer <5 olarak gözüküyor. Eğer laboratuvar sistemi böyleyse 5 den küçük tüm değerleri böyle gösterir. Bir arayıp sormanız gerekir. Negatif gözüküyor şu an.
Bununla ilgili de ufak bir arastirma yaptim mesela deger <2.00 den kucukse bu sekilde yaziyor diye biliyorum ...

Gerçekten umut oldunuz pcosum var ve 31 ekimde yumurtladigimi duşünuyorum çünkü yumurtlama agrim ve akintim o zaman olmustu bugun yumurtlamadan sonraki 12 gün ve beklenen adet eger varsa çok yeni sanirim yada ben öyle umud ediyorum ... sizlerede çok teşekkür ederim ❤️ yorunumuz ve ictenliginiz icin rabbim isteyen her anneye nasip etsin
Arkadasin dedigi gibi hastane ozelse bilgi alirsin canim
Ama referans araliklari genelde 0-5 arasi olur
Gebelik olmayan birisinde ben 5 cikan deger gormedim
Ben de pcosluyum bizim hamile kalmamiz daha kolay aslinda sadece bizler cok aceleciyiz🙈
İnsallah dusundugumuz gibi pozitiftirde heyecanin devam eder

X