- 6 Mart 2024
- 53
- 4
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim days doctor yalancı pozitif çıkaran bir test. Kan değeriniz neyse odur.merhaba kızlar iki tane day doctor erken gebelik testim pozitif çıktı ve hemen kan verdim <5.00 degerim bu sekilde cikti ... negatif olduğunu soyledirler bugun adet gunumdu olmadim ... bugun strip test yaptim negatif kafam çok karisik
Bu deger ne var ne yok arasi bi degerSonuc boyle yaziyor
Bu deger ne var ne yok arasi bi deger
Yükselebilir de dusebilirde
Bende tıpkı sizin gibi düşündüm ve adetimi bekledim beklenen adet tarihim 12 si yani bugün ve bugün yaptigim sprit test negatif olunca kafam allak bullak oldu ... yorumunuz icinde çok teşekkür ediyorumHer ihtimale karşı ilaç kullanmayın yada ağır kaldırmayın çok ortada bir değer adet olmazsanız 3 gün sonra bence tekrar kan verin
Tabii canim 1 veya eksilerde bi deger degil 5 cikmisgercekten mii
Gerçekten umut oldunuz pcosum var ve 31 ekimde yumurtladigimi duşünuyorum çünkü yumurtlama agrim ve akintim o zaman olmustu bugun yumurtlamadan sonraki 12 gün ve beklenen adet eger varsa çok yeni sanirim yada ben öyle umud ediyorum ... sizlerede çok teşekkür ederim yorunumuz ve ictenliginiz icin rabbim isteyen her anneye nasip etsinTabii canim 1 veya eksilerde bi deger degil 5 cikmis
Dikkat et kendine insallah vardirda minnacik degerle ogrenmissindir
Bununla ilgili de ufak bir arastirma yaptim mesela deger <2.00 den kucukse bu sekilde yaziyor diye biliyorum ...Değer <5 olarak gözüküyor. Eğer laboratuvar sistemi böyleyse 5 den küçük tüm değerleri böyle gösterir. Bir arayıp sormanız gerekir. Negatif gözüküyor şu an.
Yaptırdığınız hastane ile iletişime geçin. Sonuçları bu şekilde mi belirtiyorlar cevap verirler.Bununla ilgili de ufak bir arastirma yaptim mesela deger <2.00 den kucukse bu sekilde yaziyor diye biliyorum ...
Bu saatte arasam bilgi alabilirmiy acabaYaptırdığınız hastane ile iletişime geçin. Sonuçları bu şekilde mi belirtiyorlar cevap verirler.
Arkadasin dedigi gibi hastane ozelse bilgi alirsin canimGerçekten umut oldunuz pcosum var ve 31 ekimde yumurtladigimi duşünuyorum çünkü yumurtlama agrim ve akintim o zaman olmustu bugun yumurtlamadan sonraki 12 gün ve beklenen adet eger varsa çok yeni sanirim yada ben öyle umud ediyorum ... sizlerede çok teşekkür ederim yorunumuz ve ictenliginiz icin rabbim isteyen her anneye nasip etsin
Evet laboratuvara bağlarlar isterseniz oradan bilgi alabilirsiniz.Bu saatte arasam bilgi alabilirmiy acaba