- 7 Nisan 2023
- 8
- 2
- 35
- Konu Sahibi minedurgut35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulanık cekmissin fotoyu. Ben cızgı goremedim bekleyince biraz cızgı çıkıyor illa ki kuruma cızgısı. Bazı markalarda hep cıkıyor. Ve daha cok erken bence yarından sonra yapMerhaba adetime 6 gün kala ve 5 gün kala test yaptım evde prodoctor marka resimleri ekliyorum kafam karışıyor
Ay tatlım bence hamilesin ama en iyi sonucu kan testi verirMerhaba adetime 6 gün kala ve 5 gün kala test yaptım evde prodoctor marka resimleri ekliyorum kafam karışıyor
Aslında bulanık değilde burda böyle çıktı yaptığım markada kuruma çizgisi yokmuşBulanık cekmissin fotoyu. Ben cızgı goremedim bekleyince biraz cızgı çıkıyor illa ki kuruma cızgısı. Bazı markalarda hep cıkıyor. Ve daha cok erken bence yarından sonra yap
yarın kan vereyim diyorum en sağlıklısıAy tatlım bence hamilesin ama en iyi sonucu kan testi verir
net çekmemişsinizMerhaba adetime 6 gün kala ve 5 gün kala test yaptım evde prodoctor marka resimleri ekliyorum kafam karışıyor
Evet bence de, ben yaptığımda da böyle silik çıkmıştı. Hamileymişim ama belli olmaz bu testlere güvenmemek lazım kan testi en iyisiAslında bulanık değilde burda böyle çıktı yaptığım markada kuruma çizgisi yokmuş
yarın kan vereyim diyorum en sağlıklısı
Aslında net çektim ama çıkmıyor görüntüdenet çekmemişsiniz
Bulanık cekmissin fotoyu. Ben cızgı goremedim bekleyince biraz cızgı çıkıyor illa ki kuruma cızgısı. Bazı markalarda hep cıkıyor. Ve daha cok erken bence yarından sonra yap
Şimdi gözüküyor munet çekmemişsiniz
evet canım çok hafif cizgi var ama kurama çizgisi olması muhtemel markası neŞimdi gözüküyor mu