P plink Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 13 0 34 Salı 13:00 Konu Sahibi plink #21 Nedir sorun Taranta babu .!.: Ay neler okudum ya biraz araştırın çok bebek istiyorsanız bu kadar olmaz ama : Genişletmek için tıkla...
Nedir sorun Taranta babu .!.: Ay neler okudum ya biraz araştırın çok bebek istiyorsanız bu kadar olmaz ama : Genişletmek için tıkla...
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 1.425 997 30 Salı 13:36 Konu Sahibi plink #22 plink .!.: Hadi ya. Genişletmek için tıkla... Derken?
P plink Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 13 0 34 Salı 21:56 Konu Sahibi plink #23 sadolinda .!.: Derken? Genişletmek için tıkla... Bilgim yoktu anlaminda. Doktora gittim keseyi gordu bakalim haftaya olusum var mi ona bakicak
sadolinda .!.: Derken? Genişletmek için tıkla... Bilgim yoktu anlaminda. Doktora gittim keseyi gordu bakalim haftaya olusum var mi ona bakicak
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 1.425 997 30 Salı 22:18 Konu Sahibi plink #24 plink .!.: Bilgim yoktu anlaminda. Doktora gittim keseyi gordu bakalim haftaya olusum var mi ona bakicak Genişletmek için tıkla... Anladım. Hadi ya yazınca ilk dalga geçtiniz sandım kusura bakmayın. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.
plink .!.: Bilgim yoktu anlaminda. Doktora gittim keseyi gordu bakalim haftaya olusum var mi ona bakicak Genişletmek için tıkla... Anladım. Hadi ya yazınca ilk dalga geçtiniz sandım kusura bakmayın. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin.
A Ak23 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2024 124 26 27 Salı 22:42 Konu Sahibi plink #25 plink .!.: Yeni test soyle cikti silik cikti ben de kan verdim beta hcg 7360.52 birim cikmis ne demek daha cozemedim ama Genişletmek için tıkla... Bu degere göre 5 haftalık falan hamilesiniz hayırlı olsun
plink .!.: Yeni test soyle cikti silik cikti ben de kan verdim beta hcg 7360.52 birim cikmis ne demek daha cozemedim ama Genişletmek için tıkla... Bu degere göre 5 haftalık falan hamilesiniz hayırlı olsun
P plink Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 13 0 34 Salı 22:59 Konu Sahibi plink #26 Ak23 .!.: Bu degere göre 5 haftalık falan hamilesiniz hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :)
Ak23 .!.: Bu degere göre 5 haftalık falan hamilesiniz hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim :)
P plink Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2014 13 0 34 Salı 23:00 Konu Sahibi plink #27 sadolinda .!.: Anladım. Hadi ya yazınca ilk dalga geçtiniz sandım kusura bakmayın. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim :)
sadolinda .!.: Anladım. Hadi ya yazınca ilk dalga geçtiniz sandım kusura bakmayın. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim :)