Gebelik testi

mislina nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
59
20
21
Mrb kızlar ben bu ay 18 Ekim'de gebelik testi yaptım adetime vardı daha baktım negatifdi çöpe attım biraz geçtikten sonra tekrar baktım silik çizgi çıkmıştı hastanede kan verdim 5 çıktı sonucu gebe değilsiniz dediler ama 48 saat sonra tekrarlayın tekrar dediler bende adet günümü beklemek istedim bugünde adet günüm olmadım tekrar test yaptım bekledim yine tek çubukdu daha sonra aradan biraz geçince baktım silik çizgi çıkmış gayete belli acaba hamilemiyim

Mrb kızlar ben bu ay 18 Ekim'de gebelik testi yaptım adetime vardı daha baktım negatifdi çöpe attım biraz geçtikten sonra tekrar baktım silik çizgi çıkmıştı hastanede kan verdim 5 çıktı sonucu gebe değilsiniz dediler ama 48 saat sonra tekrarlayın tekrar dediler bende adet günümü beklemek istedim bugünde adet günüm olmadım tekrar test yaptım bekledim yine tek çubukdu daha sonra aradan biraz geçince baktım silik çizgi çıkmış gayete belli acaba hamilemiyim bide arada bı midem bulanıyor vücut ısım yükseliyor normelde adetten mi diyorumda bu kadar olmuyordum

Mrb kızlar ben bu ay 18 Ekim'de gebelik testi yaptım adetime vardı daha baktım negatifdi çöpe attım biraz geçtikten sonra tekrar baktım silik çizgi çıkmıştı hastanede kan verdim 5 çıktı sonucu gebe değilsiniz dediler ama 48 saat sonra tekrarlayın tekrar dediler bende adet günümü beklemek istedim bugünde adet günüm olmadım tekrar test yaptım bekledim yine tek çubukdu daha sonra aradan biraz geçince baktım silik çizgi çıkmış gayete belli acaba hamilemiyim
Tekrar bi kan verin bence

5 sınırda bir değer büyük ihtimalle gebelik var ama erken olduğu için düşük. 18 Ekimden sonra kan testini tekrarlamadınız mı? Adet olmadıysanız hamilesinizdir takip etmeniz gerekir

merhaba ben bir sey sormak istiyorum adetim üç gün gecikince hem kaset hemde erken gebelik testi yaptım negatifti altıncı günüm bugun hala olmadım bugun tekrar test yaptım ve negatif (erken gebelik testi yaptım) gebelik istedigim bir durum değil.eğer hamile olsaydım çıkardı değil mi?

merhaba ben bir sey sormak istiyorum adetim üç gün gecikince hem kaset hemde erken gebelik testi yaptım negatifti altıncı günüm bugun hala olmadım bugun tekrar test yaptım ve negatif (erken gebelik testi yaptım) gebelik istedigim bir durum değil.eğer hamile olsaydım çıkardı değil mi?
Merhaba sevgili arkadaşım seni asla incitmek istemem ama mutlaka çıkardı. Allah vereceği zamanı bilir sakin canını sıkma tekrar denersin❤️

teşekkür ederim olmasını istemiyordum💖bekarken yasadıgım bir seydi suan olması tum hayatımı degistirirdi, hala regl olmadım sebebi nedir sizce
Canım eğer şüpheli bir ilişki yaşadıysan mesela hamile kalmaktan korkuyorsan stres yapıyorsan bunlar tetiklemiş olabilir. Acaba hamile miyim değil miyim kaygısı bile bedenine regl gecikmesi olarak yansımış olabilir. Eğer 1-2 gün daha gecikme yaşarsan mutlaka bir doktor tavsiyesi almalısın🌸 mutlaka doktor tavsiyesi al derken kaygılanacağın bir şey olabilir anlamında söylemiyorum. Gecikmesinin sana komplike stres yaratabileceğinden dolayı söylüyorum ☺️

Canım eğer şüpheli bir ilişki yaşadıysan mesela hamile kalmaktan korkuyorsan stres yapıyorsan bunlar tetiklemiş olabilir. Acaba hamile miyim değil miyim kaygısı bile bedenine regl gecikmesi olarak yansımış olabilir. Eğer 1-2 gün daha gecikme yaşarsan mutlaka bir doktor tavsiyesi almalısın🌸 mutlaka doktor tavsiyesi al derken kaygılanacağın bir şey olabilir anlamında söylemiyorum. Gecikmesinin sana komplike stres yaratabileceğinden dolayı söylüyorum ☺️
tesekkur ederim bende ya mevsimsel yada stressel bir gecikme oldugunu dusunuyorum. ama böyle bi durumda hamilelikten söz edilemez değil mi

X