Gebelik testi

Hayırlısı 😔 adetim ayın birinde acaba erkenmi verdim ondanmı belli olmadı
Daha 12 gün var be yavrum benim 3 gün var gecikmeden vermem çıkarsa bile ama sanırım görmek istediğim için testte çizgi görüyorum ilk saniyeden itibaren görmeye başladım ama orası şaşırtıcı fjkd 😁

Eklentiler

• 1729247805465.jpg
    1729247805465.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 1729247753671.jpg
    1729247753671.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
Daha 12 gün var be yavrum benim 3 gün var gecikmeden vermem çıkarsa bile ama sanırım görmek istediğim için testte çizgi görüyorum ilk saniyeden itibaren görmeye başladım ama orası şaşırtıcı fjkd

Daha 12 gün var be yavrum benim 3 gün var gecikmeden vermem çıkarsa bile ama sanırım görmek istediğim için testte çizgi görüyorum ilk saniyeden itibaren görmeye başladım ama orası şaşırtıcı fjkds

Daha 12 gün var be yavrum benim 3 gün var gecikmeden vermem çıkarsa bile ama sanırım görmek istediğim için testte çizgi görüyorum ilk saniyeden itibaren görmeye başladım ama orası şaşırtıcı fjkd 😁
Bencede ondan belli olmuyor ama test niye öyle çıktı ben normelde vermicektim kan testi adetimi beklicektim ver yinede tedbirli davranırsin dediler bide sigara kullanıyorum o yüzden bide dış gebelik geçirdim 4 ay oldu hagla korkum var yine aynısını yaşarım diye umarım yaşamam Allah'ım inşallah nasip eder tekrardan inşallah sende hamilesindir 🤲🏻

Bencede ondan belli olmuyor ama test niye öyle çıktı ben normelde vermicektim kan testi adetimi beklicektim ver yinede tedbirli davranırsin dediler bide sigara kullanıyorum o yüzden bide dış gebelik geçirdim 4 ay oldu hagla korkum var yine aynısını yaşarım diye umarım yaşamam Allah'ım inşallah nasip eder tekrardan inşallah sende hamilesindir 🤲🏻
Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kuzum 💞 amin inşallah korkma korktuğun başına gelir bende sigara kullanıyorum bakalım ne olcak sonuç

İnşallah canım 🤍bana haber ver inşallah güzel haberler alırsın bide istersen erken gebelik testi yap adetin yaklaşmış
Yapmicam erken gebelik testi ya çok yoruldum her ay tonlarca test yapıyorum çıkarsa kaset testte çıksın ne zaman çıkarsa varsa tabi. Sende bana haber vermeyi unutma inşallah hamişizdir 🥰

Benim yumurtlamadan 3 4 gun sonra gogus agrim oldu sol kasik agrim oldu . Su an bir belirtim yok. Ilk hamileligimde de ayni sekilde goguslerim cok sismis ve agrimisti regle yakin ama hic belirtim olmamisti
Benim goguslerim acımaya başladı elim ayağım bugün buz gibi mide dün bir an basım döndü sanki ayağımın altından yer kaymış gibi tam da hastanedeydim ne tansiyonum düşüktü ne de kan şekerim niye öyle oldu anlamadım baktılar ikisine de

Benim goguslerim acımaya başladı elim ayağım bugün buz gibi mide dün bir an basım döndü sanki ayağımın altından yer kaymış gibi tam da hastanedeydim ne tansiyonum düşüktü ne de kan şekerim niye öyle oldu anlamadım baktılar ikisine de
Istersen prodictor erken gebelik testi al bak yarın bat 4 gun kala dogru sonuc verir

X