- 6 Mayıs 2024
- 65
- 20
- 21
- Konu Sahibi mislina nur
Kızlar hamilemiyim test ilk yaptigimda baktım tek çıktı daha sonra atmiştim bı baktım böyle olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin markası ne ?Kızlar hamilemiyim test ilk yaptigimda baktım tek çıktı daha sonra atmiştim bı baktım böyle olmuşEki Görüntüle 3491474
büyük ihtimalle hamikesiniz ama testi tekrarlayın ins gönlünüzce olur herseySanırım 5 dk olmuştu
Days doctorTestin markası ne ?
Amin inşallah teşekkürlerbüyük ihtimalle hamikesiniz ama testi tekrarlayın ins gönlünüzce olur hersey
Pek umutlanma derim ozaman farklı bir marka ile sabah ilk idrar ile tekrar dene kuzum inşallah vardır herşey gönlünce olsunDays doctor
Pek umutlanma derim ozaman farklı bir marka ile sabah ilk idrar ile tekrar dene kuzum inşallah vardır herşey gönlünce olsun
İnşallahBu markaya guvenme canim baska dene insallah gebelik vardir
Tamam canım teşekkürlerBu teste göre hamilelik gözüküyor canım sabah ilk idrarla tekrar deneyin isterseniz
Naptın yaptınmı tekrar?Tamam canım teşekkürler
Naptın yaptınmı tekr
Kan verdim hastanede onun sonucuda 0,50000 böyle çıkmış e nabizdan baktım şimdi yani gebelik varmı oluyor anlıyormusun sen internetten araştirdimda pek anlamadım yarın doktora da atıcamNaptın yaptınmı tekrar?
Maalesef negatif demekKan verdim hastanede onun sonucuda 0,50000 böyle çıkmış e nabizdan baktım şimdi yani gebelik varmı oluyor anlıyormusun sen internetten araştirdimda pek anlamadım yarın doktora da atıcam
Malesef negatif kuzumKan verdim hastanede onun sonucuda 0,50000 böyle çıkmış e nabizdan baktım şimdi yani gebelik varmı oluyor anlıyormusun sen internetten araştirdimda pek anlamadım yarın doktora da atıcam
Hayırlısı adetim ayın birinde acaba erkenmi verdim ondanmı belli olmadıMalesef negatif kuzum