Pozitif duruyor canım kan testi ver yarınKızlar gerçekten aşırı heyecanlı ve stresliyim görenler keşke yorumunu belirtse
İğne kullandım ben iğne gününü saymazsak 12.günümPozitif duruyor canım kan testi ver yarınbata kaç gün vardı
Ay inşallah inşallah sabah yaptığıma göre bu daha net çıktıAa yapmışsın test bence hamilesin
Hcg artıyor demekkiAy inşallah inşallah sabah yaptığıma göre bu daha net çıktı
İnşallah öyledir öyle heyecanlıyım ki anlatamamHcg artıyor demekki
İnşallah öyledir yarın kan sonucumu da güzel haberle bildirecem inşallahBence net hamilesin canım tebrik ederim
Hadi inşallahUmarım vardırr attıklarında belirgin özellikle sonuncularda
Evet 12 hatta 14 gün diyorlarHayırlısı olsun canım. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bende erken gebelik yaptım ama negatif. Kasık batmalarım ve bugün göğsümde bir karıncalanma elektriklenme yaşadım heyecanlanıp yaptım ama çıkmadı. 12. Günü mü beklemem gerekiyordu acaba
Tebrik ederim saglikla kucaginiza alin. Testinizin markasi nedir?2.yaptığım testin şuanki hali tabi zaman geçince geçersiz biliyorum ama görmenizi istedim
Teşekkür ederim inş hamileyimdir,ProdoctorTebrik ederim saglikla kucaginiza alin. Testinizin markasi nedir?
Evet çok erkenöncelikle tebrik ederim. Kızlar 7 si çatlama oldu. Bugün çatlamanın üstünden 6 gün geçti test yaptım kan testi 2.30 çıktı. Negatif farkındayım ama sizce kan testi için de mi erkendi? Adetime 4,5 gün var.