Of hadi inşallahbence dönebilir. 11.gün erken değil mi ? adet gününe kadar bence umut var
Yumurtlamadan 11 gün sonra mı yapmıştınız ? Henüz erken bencede kendinizi üzmeyinOvitrelle 11.gün tertemiz negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife dönmez mi ? Eki Görüntüle 3489122
Benimki de 14. Gün kan dedi ama ben bekleyemedim kibenim doktorum regl gününe kadar net bir sey olmaz demisti. o yüzden regl günü test yapmamı istemistibence 11.gün hala erken
1 ekimde iğne yapıldı bu sabahta test yaptımYumurtlamadan 11 gün sonra mı yapmıştınız ? Henüz erken bencede kendinizi üzmeyin
ben de beklememistim kızBenimki de 14. Gün kan dedi ama ben bekleyemedim ki
Amin inşallah ama umudum kalmadı pekben de beklememistim kızbir hafta sonra falan her gün test yapmaya başlamıştım beklemek zooorrr. insallah güzel haberler alırsınn
umutsuz olma ya. au an kesin değil bence testAmin inşallah ama umudum kalmadı pek
İnşallah dediğin gibidir sen hamilesin bana dua et rabbim nasip etsin daha fazla beklemeden alayım bende mucizemiumutsuz olma ya. au an kesin değil bence test
insallahİnşallah dediğin gibidir sen hamilesin bana dua et rabbim nasip etsin daha fazla beklemeden alayım bende mucizemi