- 23 Şubat 2022
- 123
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marka nedirIyi akşamlar kızlar.. ben adetim 8.gun gecikti bugün 2 tane test yaptim ikiside hayalet gibi hemen 2dk da çıktı fotoda az belli olyor ama yinede bi bakarmisiniz
Bişeyler olabilir kan verFirst diye bir test vardi
Yarin sabah sağlık ocağına gidicem sizde gorebildiniz mi 2.cizgiyiBişeyler olabilir kan ver
Hafif gözüküyor ama başka test yok muYarin sabah sağlık ocağına gidicem sizde gorebildiniz mi 2.cizgiyi
şuan yok eşim bu gece yok sabah yinede aldiricam kandan once yapicam cikmadanHafif gözüküyor ama başka test yok mu
Umarim bu sefer tutmusturşuan yok eşim bu gece yok sabah yinede aldiricam kandan once yapicam cikmadan
8 gün gecikmeye göre çok az geldi bana kuzum. Marka da pek güvenilir değil sanırım. Predator alıp deneIyi akşamlar kızlar.. ben adetim 8.gun gecikti bugün 2 tane test yaptim ikiside hayalet gibi hemen 2dk da çıktı fotoda az belli olyor ama yinede bi bakarmisiniz
Sabah yapicam bakalim kan da vericem sabah inşallah vardır hic boyle olmuyordu bi umut kapladi içimi8 gün gecikmeye göre çok az geldi bana kuzum. Marka da pek güvenilir değil sanırım. Predator alıp dene
İnşallah bebeğin seninledir kuzum. Belki geç döllenmedir ❤ aminSabah yapicam bakalim kan da vericem sabah inşallah vardır hic boyle olmuyordu bi umut kapladi içimi
Predictor testin markadı bu arada klavye düzeltmiş yazdığımıSabah yapicam bakalim kan da vericem sabah inşallah vardır hic boyle olmuyordu bi umut kapladi içimi
Amiiiiiiiin 3. Yilimiza giriyoruz ekimde hala bir umutİnşallah bebeğin seninledir kuzum. Belki geç döllenmedir ❤ amin
First marka test yaptım bende pozitif çıktı innovita marka negatif çıktı. Sizin sonuç ne oldu? First marka güvenilir bir test mi?Amiiiiiiiin 3. Yilimiza giriyoruz ekimde hala bir umut
Merhaba Benimde 8.gün gecikmem bugun net belirgin benimkiside yurt dısardaym yeni geldim eşim almış testiAt bakalım fotoğraf