- 18 Ağustos 2022
- 858
- 150
- 23
-
- Konu Sahibi samsunlu5555
Keşke bekleseydim evet sadece belirtilerim vardı dikkatli olmak için yaptımÇok az bir hayalet çizgi görüyorum ben. Kaset testi de göster.
Keşke gecikmeyi beklesydin
Orada da haklısın elbet sadece insan böyle kafayı yiyorKeşke bekleseydim evet sadece belirtilerim vardı dikkatli olmak için yaptım
İnşallah canım benim dualarım seninle canımBen de sizin gibi bekliyorum yarın bi cesaret tekrarlayacağım testiinşallah ikimiz de hamileyizdir
Ara ara sol tarafıma sancı girdi durduğum yerde başım dönüyor sabah ağzımda acı tat ölüyor 3 tane bebeğimi kaybettim inşallah vardırOrada da haklısın elbet sadece insan böyle kafayı yiyor
Bende belirtilerini soracaktım farklı olan bir durum mu var bu ay ?
Kayıpların için üzüldüm. Kaç haftalıklardi yani düşürme sebebini söylemedi mi doktor sonuçta 3 kez olmuş.Ara ara sol tarafıma sancı girdi durduğum yerde başım dönüyor sabah ağzımda acı tat ölüyor 3 tane bebeğimi kaybettim inşallah vardır
O zaman senin öğrenir öğrenemez hemen önlem alman gerekiyor destek için.2 si 5 haftalık en son düşen 10 haftalık kalbi durdu kan pıhtılaşması
Var elim gelsin ondan çkeicemO zaman senin öğrenir öğrenemez hemen önlem alman gerekiyor destek için.
Bir kaç gün sonra yine bir test yap..
Kaset testinin de fotosu var mı?
Var baya koyulaşma da foto net değil bulanık.. ne yaptın kan sonucu inşaAllah gebesindir
NegatifVar baya koyulaşma da foto net değil bulanık.. ne yaptın kan sonucu inşaAllah gebesindir
Kaç çıktı?Negatif