- 18 Ağustos 2022
- 858
- 150
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
2.0 zaten yaptığım test herkeste böyle sahte poztifi çıkarıyormuş days doctır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa dur bak işte şimdi iş değişti. Bir kere 2.0 çok ara bir rakamdır yani yükselmesi muhtemel bir rakam. Burada kaç kişi 2 den yukarı çıktı gebe olduğunu öğrendi veya kaç kişide drarda pozitif kanda negatif gördü sonradan pozitif çıktı biliyor musun? O yüzden ümidini yitrme çünkü hala adet günün gelmedi gecikmen olmadı.. önce gecikmeyi bekle.2.0 zaten yaptığım test herkeste böyle sahte poztifi çıkarıyormuş days doctır
O testleri birdaha atsana canım bakım bı?İki tane test yaptım büğün ikiside aynı koyu çıktı bide sonucum <2.0
O testleri birdaha atsana canım bakım bı?
Bence sen gebesin ama çok erken olduğu için kanda çıkmıyor düşük çıkıyor. Kendine dikkat et yinede ağır filan kaldırma
Şu ilk olan en son yaptığın galiba değilmi daha koyu çünkü
Evet canımŞu ilk olan en son yaptığın galiba değilmi daha koyu çünkü
Evet canım
Ne yaptın canım son durum nedir yaptın mı yine test?Evet canım
Hasta oldum malesef teşekkür ederimNe yaptın canım son durum nedir yaptın mı yine test?
Anladım o zaman büyük bir ihtimalle kimyasal gebelik olmuş. İnşallah birdahaki aya nasib olur AminHasta oldum malesef teşekkür ederim
Amin inşallahAnladım o zaman büyük bir ihtimalle kimyasal gebelik olmuş. İnşallah birdahaki aya nasib olur Amin