Testin fotosunu atar mısın
Bence var baya belirginDün yaptığım test böyleydi
Bu şekilde pozitif çıkıyor mu adet günü gelmeden peki bilginiz var mı?Bu test markasının ovulasyon testlerini ve gebelik testini bir kadın satıyor ınstagramdan herkes çok memnun bence sonuç vermiş baya var görünüyor 1 kaç gün geçtikten sonra kan ver bence adetin gelmeden bu kdr denli pozitif çıkması iyi bişey
TeşekkürlerVar kanla netlestir güzel haberlerini alırız inşallah
Erken gebelik testlerinde çıkıyor genelde ama baya erken yumurtlama olduysa demekki normal testtede çıkmış isterseniz tekrarlayın 1 2 gün sonra umarm doğru sonuç vermiştir :)Bu şekilde pozitif çıkıyor mu adet günü gelmeden peki bilginiz var mı?
Erken gebelik testlerinde çıkıyor genelde ama baya erken yumurtlama olduysa demekki normal testtede çıkmış isterseniz tekrarlayın 1 2 gün sonra umarm doğru sonuç vermiştir :)
Erken gebelik testlerinde çıkıyor genelde ama baya erken yumurtlama olduysa demekki normal testtede çıkmış isterseniz tekrarlayın 1 2 gün sonra umarm doğru sonuç vermiştir :)
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız testi pozitif çıktıİnnovita gebelik testi hakkında bilgisi olan var mı? Yapan ve doğru sonuç alan oldu mu? Ben yaptım pozitif çıktı ama adet günüm gelmediği için emin olamadım. Bir kaç sefer farklı saatlerde yaptım hepsi pozitif. Bu teste güvenebilir miyim?