- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
- Konu Sahibi selvi _bdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben bişey göremedim canım inşallah vardırMerhaba arkadaşlar erken gebelik testi yaptım. Çubuk teste ön ekranının arkasındaydı baya çizgileri bende çıkardım içinden testi bakar mısınız pozitif mi acaba
Başka testi al.canim olmamışMerhaba arkadaşlar erken gebelik testi yaptım. Çubuk teste ön ekranının arkasındaydı baya çizgileri bende çıkardım içinden testi bakar mısınız pozitif mi acaba
Cesaret edemiyorum da yeni test yapmaya. Bakalım nasip kısmet. 3 test aldım 3’ü demi bozuk çıkar şaka gibiBaşka testi al.canim olmamış
Ben ikinci çizgiyi görüyorum sankikan verin direk bence en kesin sonucu o şekilde alırsınızMerhaba arkadaşlar erken gebelik testi yaptım. Çubuk teste ön ekranının arkasındaydı baya çizgileri bende çıkardım içinden testi bakar mısınız pozitif mi acaba
Olabilir haklısınızFazla idrar damlatmış da olabilirsin canım biraz daha az ıslatmayı dene
3 güne regli olmam lazım günüm geçsin öyle vermeyi düşünüyorum. Değerler düşük çıkarsa moral bozmaya gerek yokBen ikinci çizgiyi görüyorum sankikan verin direk bence en kesin sonucu o şekilde alırsınız
Ya inşallah hayırlısıyla Rabbiö niyeti olan herkese hepimize nasip etsin inşallahBen ikinci çizgiyi görüyorum sankikan verin direk bence en kesin sonucu o şekilde alırsınız
Çok sevindim inş
Aminn inşallahYa inşallah hayırlısıyla Rabbiö niyeti olan herkese hepimize nasip etsin inşallah
Yok pes etmeyelimmm değil mii3 güne regli olmam lazım günüm geçsin öyle vermeyi düşünüyorum. Değerler düşük çıkarsa moral bozmaya gerek yok
Dün kan testi yaptırdım. Maalesef gebelik yokmuş. Hayırlısı olsunYok pes etmeyelimmm değil mii
Bu ay çok umutluydum. İlk denememiz de bilemiyoruz fazla kaptırdım kendimiYok pes etmeyelimmm değil mii
Hayırlısı olsun zamanı vardır muhakkakDün kan testi yaptırdım. Maalesef gebelik yokmuş. Hayırlısı olsun
Heyecanını umudunu anlayabiliyorum inan o kadar haklısın ki canım.. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimizBu ay çok umutluydum. İlk denememiz de bilemiyoruz fazla kaptırdım kendimi
Amin inşallah canımHeyecanını umudunu anlayabiliyorum inan o kadar haklısın ki canım.. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimiz