Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi
- Konu Sahibi bu58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik #l
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sabah hemen gideceğim inşallahpozitif görünüyor kan ver istersen
- 22 Temmuz 2023
- 399
- 364
- 23
Yani testte yanlışlık yoksa %99 doğru sonuç gösteriyor. başka test varsa elinde onunla da dene istersenNegatif çıkma ihtimali nedir
Maalesef yokkiYani testte yanlışlık yoksa %99 doğru sonuç gösteriyor. başka test varsa elinde onunla da dene istersen
- 22 Temmuz 2023
- 399
- 364
- 23
Bence önce yarını bekle olmadı gider bir tane test daha alırsın onu da denersin yine silik çizgi çıkarsa o zaman söylemelisin.Eşime de söyleyip heyecanlandırmak istemiyorum kesin bi sonuç almadan
- 22 Temmuz 2023
- 399
- 364
- 23
Çünkü adetine daha 8 gün var ve erken yani pozitif görmek için. Bu yüzden tam emin olmadan söyleme bence de.Eşime de söyleyip heyecanlandırmak istemiyorum kesin bi sonuç almadan
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Evet pozitif görünüyor, belki erken yumurtlama olmuştur, ikinci çizgi hemen çıktıysa genelde doğru oluyor sonuçMerhabalar ben adetime 8 gün kala test yaptım böyle silik çıktı pozitif midir acaba
Hemen çıktı evet şuna sağlık ocağına gidiyorumEvet pozitif görünüyor, belki erken yumurtlama olmuştur, ikinci çizgi hemen çıktıysa genelde doğru oluyor sonuç
- 29 Haziran 2022
- 2.217
- 943
- 53
- 31
Hayırlısı olsun yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti acaba ? Bir de erken gebelik testi mi bu normal test mi. Güzel haberlerinizi de bekliyoruzzz:)Hemen çıktı evet şuna sağlık ocağına gidiyorum
- 28 Mart 2023
- 220
- 70
- 18
- 33
Güzel haberlerinizi bekliyoruzHemen çıktı evet şuna sağlık ocağına gidiyorum
Benimde testim silik çıktı adetime 1-2gün var kan sonucunuz ne çıktı acabaMerhabalar ben adetime 8 gün kala test yaptım böyle silik çıktı pozitif midir acaba
Eklentiler
Kaset test al tekrar dene canım var gibi benimki de öyle çıktı bir de git kan verBenimde testim silik çıktı adetime 1-2gün var kan sonucunuz ne çıktı acaba