Gebelik testi

ssellin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
84
6
23
Merhaba hanımlar 23 yaşındayım ve bekarım. Ermkek arkadaşımla ekimde korunmalı iliskiye girmiştim (prezervatifle) ve birkaç gün sonra regl oldum fakat bu ay regl gecikti. İlk ay regl olup da hamile kalan kişiler olduğunu da duyunca çok korktum ve erkek arkadaşım test aldi. Onu yaptım. Predictor erken gebelik testi. Genel itibariyle bakınca tek çizgi gibi fakat çektiğim bir fotoğrafta gölge gibi bir çizgi görünmüş sanki. Lütfen yardım edin. Eskiden iliskiye girip korkanları ben de kınıyordum fakat onlar gibi oldum. çok korkuyorum. Çektiğim fotoğrafların ikisini de koyuyorum buraya.

İlişki sadece Ekim'de olduysa şimdiye çoktan testin bayağı kirmizi olması gerekirdi hamilelik olsa, ki bence silik cizgide yok negatif duruyor.

İkinci fotodaki siyahlı gibi çizgi golgedir herhalde dimi?
Siz soyleyince fark ettim onu kuruma çizgisi o, sanirim geç çektiniz o fotoyu.kuruyunca test böyle renksiz hafif çizgiler çıkıyor ama.bir anlamı yok.

Siz soyleyince fark ettim onu kuruma çizgisi o, sanirim geç çektiniz o fotoyu.kuruyunca test böyle renksiz hafif çizgiler çıkıyor ama.bir anlamı yok.
İlk fotoyu testi yaptiktan 4 dakika sonra falan cektim. Diğerini 6 dakika sonra cekmisimdir aradaki o iki dakikada kuruma çizgisi olur mu acaba onu da bilmiyorum. Böyle konulara biraz uzak olduğum icin hemen korkuyorum

İlk fotoyu testi yaptiktan 4 dakika sonra falan cektim. Diğerini 6 dakika sonra cekmisimdir aradaki o iki dakikada kuruma çizgisi olur mu acaba onu da bilmiyorum. Böyle konulara biraz uzak olduğum icin hemen korkuyorum
Sabah ilk idrarda daha net belli olurdu alında ama bu test bence negatif

Siz soyleyince fark ettim onu kuruma çizgisi o, sanirim geç çektiniz o fotoyu.kuruyunca test böyle renksiz hafif çizgiler çıkıyor ama.bir anlamı

İnşallah negatiftir. Pozitif olması zaten çok düşük bir ihtimal. hem prezevatif kullandik hem de aynı zamanda uzakta boşaldı. Bir de iliskiden sonraki ay regl oldum 6 gün sürdü dolu dolu fakat bu ay gecikince acaba dedim o yerlesme kanaması miydi o kadar korktum ki anlatamam erkek arkadaşım da bilinçli biridir asla seni hamile bırakmam dikkat ediyorum dedi ama bakalım artık

2 dk da böyle bir fark olmamalı ama yinede pozitif bir cizgi değil o. Her ihtimale karsi bir kere daha test yapın 3 damladan fazla damlatmayin, 5 dk dan sonra testi dikkate almayın ve mümkünse ilk idrarla deneyin.

2 dk da böyle bir fark olmamalı ama yinede pozitif bir cizgi değil o. Her ihtimale karsi bir kere daha test yapın 3 damladan fazla damlatmayin, 5 dk dan sonra testi dikkate almayın ve mümkünse ilk idrarla deneyin.
Muhtemelen o fotoğraftan kaynaklanan bir gölge ama yine de insan korkuyor. Tesekkur ederim biraz rahatladim. Eğer regl olmazsam kanda test yaptıracağım.

İşte öyle demekle olmuyor sadece zevk suyuylada hamile kalınıyor bizzat yaşadım

Testin Negatif canım sen geçen ay açık bir şekilde adet görmüşsün yerleşmem kapanması çok silik pembe gelir emin ol çok büyük fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…