- 31 Ağustos 2023
- 28
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi Gamze Ercan
-
Avusturyada yasiyorum kan aldilar benim zorumla oda pazartesi belli olur dediBu testlere gore pozitif ama kadim dogumcu nasil idrarda gebelik bakiyor kanda bakmiyor
Canım artı olması gerekmiyormu orda ama. Yurt dışı sıkıntı zaten aynı sorunu bende yaşıyorum almıyorlar kanAvusturyada yasiyorum kan aldilar benim zorumla oda pazartesi belli olur dedi
Bence bu testler negatif değilMerhaba arkadaslar, ben dün ve bugün erken gebelik testi yaptim ve silik bir cizgi cikti. Bugün kadin doktoruma gittim ve idrar testi yapti negatif cikti. Sizce gebemiyim degilmiyim? En son 26.07 regl oldum 19.08 de yumurtamam gerceklesti. Pcos lu oldugum icin reglim cok düzensiz
Negatifi görünce kan alasi gelmedi herhalde bende anlamadimBu testlere gore pozitif ama kadim dogumcu nasil idrarda gebelik bakiyor kanda bakmiyor
Türkiyede gittigim doktoruma sordum oda negatif dedi anlamadim vallaBence bu testler negatif değil
Clear blue da mi arti olmasi gerekiyor anlamadimCanım artı olması gerekmiyormu orda ama. Yurt dışı sıkıntı zaten aynı sorunu bende yaşıyorum almıyorlar kan
Evet öyle mi olması gerekiyor bende denemiştim öyle yazıyordu kutunun üsütne bi bakarmısınız merak ettimClear blue da mi arti olmasi gerekiyor anlamadim
Kuzum bozuk bu testler yada fazla idrar damlatmıssınArkadaşlar testlerim böyle çıktı gebelik var mı hafif silik var mı
Merhaba arkadaslar, ben dün ve bugün erken gebelik testi yaptim ve silik bir cizgi cikti. Bugün kadin doktoruma gittim ve idrar testi yapti negatif cikti. Sizce gebemiyim degilmiyim? En son 26.07 regl oldum 19.08 de yumurtamam gerceklesti. Pcos lu oldugum icin reglim cok düzensiz
Bu benim aldigim testte arti degil iki cizgi oluyormus, erken gebelik testi bu. Birde digital erken testi aldim; onda ya + yada - olmasi gerekiyormuş ve bende + ciktiEvet öyle mi olması gerekiyor bende denemiştim öyle yazıyordu kutunun üsütne bi bakarmısınız merak ettim
O zaman gözün aydınnnnn maşallah canımm Allahım kucağına almayı nasip etsinBu benim aldigim testte arti degil iki cizgi oluyormus, erken gebelik testi bu. Birde digital erken testi aldim; onda ya + yada - olmasi gerekiyormuş ve bende + cikti
Aa bende o yüzden mi acaba hep pozitif cikti? Yarin sonuclari alinca kesin belli olucak hamilemiyim degilmiyim diyeSelam canım herşeyin hayırlısı olsun öncelikle , ben Burdaki kızlarla tecrübemden bahsetmek istiyorum kızlar hangi testi alırsanız alın ama lütfen şu pahalı olan clearblue testi almayın aynı comfort testi gibi yalancı çıkartıyor test çizgileri kıp kırmızı olursa yada bi tık daha koyu olursa hayalet çizgiden ozaman okey. Ama şu clearbluenun bana yaşattığı heyecanı aynı zamanda hayal kırıklığını size anlatamam resmen para tuzağı insanlar ne umutlarla ne korkularla şu testleri alıp yapıyor.. bide onu almakta mental olarak kolay değil zaten elimiz gitmiyor bide para.Verip yanıltınca insan daha yıpranıyor
Cok sagolun ama yarin doktordan sonuclari alayim ozaman kesinlesirO zaman gözün aydınnnnn maşallah canımm Allahım kucağına almayı nasip etsin
Var gibi kan testi verdiniz miMerhaba arkadaslar, ben dün ve bugün erken gebelik testi yaptim ve silik bir cizgi cikti. Bugün kadin doktoruma gittim ve idrar testi yapti negatif cikti. Sizce gebemiyim degilmiyim? En son 26.07 regl oldum 19.08 de yumurtamam gerceklesti. Pcos lu oldugum icin reglim cok düzensiz
Kan verdin miCok sagolun ama yarin doktordan sonuclari alayim ozaman kesinlesir
Hayırlısı olsun canımAa bende o yüzden mi acaba hep pozitif cikti? Yarin sonuclari alinca kesin belli olucak hamilemiyim degilmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?