- 27 Ağustos 2023
- 46
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi reyhangamze
-
Yani ikinci çizgi görünüyor bu testlerde hassas testler bekledikçe daha da belirgin olabilir. Bu ilk yaptığın an mı? Normal bir kaset testte dene bide istersenMrb kızlar ben bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gibi bana yardımcı olabilir misiniz yoksa göz yanılması mi benimki anlamadım
Sat bat ovülasyon gecikme? Bunları söylemeden bunu yorumlamak çok zor.Mrb kızlar ben bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gibi bana yardımcı olabilir misiniz yoksa göz yanılması mi benimki anlamadım
Çok çok hafif gördüm gibi inşallah hayırlı haberler alırsıınMrb kızlar ben bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gibi bana yardımcı olabilir misiniz yoksa göz yanılması mi benimki anlamadım
Bence yok. Silik çizgi belirgin olmasına rağmen kanda negatif çıkıyor birçok kişideMrb kızlar ben bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı gibi bana yardımcı olabilir misiniz yoksa göz yanılması mi benimki anlamadım
Üzgünüm cnm çizgi göremedimBabada bakarmısınız silik çizgi var mı
Böyle çıktı bekleyinceÜzgünüm cnm çizgi göremedim
Kaç dakika bekledin 10 ,15 dakikadan sonra çıkan sonuç doğru değil maalesef bende test yaptım silik çizgi çıktı adetim de iki gün geçmişti üçüncü gün adet oldum maalesef cnm istiyorsan iki gün sonra tekrar bir test yap ikinci çizgi koyulaşma varsa hamilesin dirBöyle çıktı bekleyince
Bir daha ki aya inşallahTest verdim negatif malesef
Siz verdinizmi kan testiBir daha ki aya inşallah
Yaa canım bazen oluyor bende birkaç defa yalancı çizgi ckmisti hatta baya gözle görülüyordu ama işte testler yanıltıcı olabiliyor ne yazikki bidahaki zamana inşallah Allah'ım en kısa zamanda nasip eder bizlereYok vermedim bende de silik çizgi çıktı ama ertesi gün adet oldum maalesef anlamadım neden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?