gebelik testi

ebruuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
124
29
26
merhaba adetim 22 temmuzdaydı 7 ağustosda ilişki oldu , bugün adet günüm aşırı gaz problemim ve afedersiniz geğirme problemim vardı ve sol kasıklarımda ağrı test yapayım dedim böyle çıktı sizce gebelik varmı

Eklentiler

• 92CD4A26-B7E3-49D6-A4D9-3837FF5B8C61.jpeg
    92CD4A26-B7E3-49D6-A4D9-3837FF5B8C61.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 133
merhaba adetim 22 temmuzdaydı 7 ağustosda ilişki oldu , bugün adet günüm aşırı gaz problemim ve afedersiniz geğirme problemim vardı ve sol kasıklarımda ağrı test yapayım dedim böyle çıktı sizce gebelik varmı
Vwr gibi gözüküyor hayırlı olsunn😊

Var gibi görünüyor 🥰 hemen sağlık ocağına kan vermeye gidin bence

hayırlısı olsun bi kere daha böyle olmuştu ve kimyasal dı
O evde yapılan testlerle anlaşılmıyor bildiğim kadarıyla. En yakın arkadaşım 6 yıl boyunca sürekli kimyasal gebelik geçirdi. Öyle alışmıştık ki kendisi de biz de şaşırmıyorduk artık. Şu an 1buçuk yaşında dünya tatlısı kızı var. Allah’ın takdiri 😊 ben hamile kaldığımda beni sürekli sağlık ocağına göndermişti iki günde bir. Kimyasal gebelik bir yere kadar artıyormuş anladığım kadarıyla

X