Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Fotoğraf da sanki silik cizgi varFotoları görem yok mu acep
9 günde çıkar mı acep olsaKuzum ben silik görüyorum vallah
9 gün mü nasıl takip ettiğine bağlı ovu testiyle takip ettin9 günde çıkar mı acep olsa
Şuan test daha net zaman geçtiği için bu resimler 5 19 dk.icinde cektimKuzum ben silik görüyorum vallah
Evet canım Aralık 26 da ovu başladı 28 de çatladı9 gün mü nasıl takip ettiğine bağlı ovu testiyle takip ettin
Hayırlısı artık canimErken çıkması sasirti beni bu kadar erken çıkmaz ama umudunu kesme benim 10 gün negatif 14. Pozitif oldu
Canım hamile misin acaba benimde silik çıktı daMerhaba arkadaşlar bugün övünün 9 günü test yaptım bi bakarsınız var mı yol mu birde adetime 7 gun var
Bilmiyorum ki bugün yumurtlamanin 12 günü test yaptım kaset test negatif cıktı ama bu inovita testleri formdaki gibi çıkmıştı yanlış diye bugün kaset test yaptım negatif adetimede 3 gun laldi gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı artikCanım hamile misin acaba benimde silik çıktı da
Hımm olsun kırmızılar gelene kadar umut var demektirBilmiyorum ki bugün yumurtlamanin 12 günü test yaptım kaset test negatif cıktı ama bu inovita testleri formdaki gibi çıkmıştı yanlış diye bugün kaset test yaptım negatif adetimede 3 gun laldi gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı artik