• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Xxxxxfatmaxxxxxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
32
6
1
24
Öncelikle merhaba ben ovülasyon günümde ilişkiye girdim ovülasyondan tam 10 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı aynı günün akşamı bidaha yaptım tek çizgi şimdi böyle bişey başına gelen varmı merak ediyorum

Aslında acele etmişsiniz gecikmeyi beklemek her zaman için en doğrusudur, testi görebilir miyiz? Belkide aynı gün akşamı yaptığınız için tek çizgidir yeterince HCG hormonu ölçememiştir

Daha çok yeni bir gebelikse sabah ilk idrarda çıkar, akşam çıkmayabilir... ilerleyen günlerde ama sabah akşam farketmez hamilelik varsa çift çizgi çıkar zaten.. sabah ilk idrarla yaptıgınız testi dikkaten alın. Ve en önemlisi kan testi yaptırın..

Ayrıca adetinizi bekleseniz daha iyi olur. Bu ay benimde yaptığım testler çift çizgi çıktı çok sevindim çok mutluydum ama kısa sürdü meğerse kimsyasal gebelikmiş. Adet günümden 1 2 gün sonra gecikmeyle adet oldum . Çok üzüldüm.. erken test yapmasaydım haberim bile olmayacaktı üzülmeyecektim boşuna..

Öncelikle merhaba ben ovülasyon günümde ilişkiye girdim ovülasyondan tam 10 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı aynı günün akşamı bidaha yaptım tek çizgi şimdi böyle bişey başına gelen varmı merak ediyorum
zaten 10. gunde saptanması ıcın ılk ıdrarla olması lazım sabah. bısıler ıcıyosun gun boyu aksam yaptıgınla bır olmaz ki:KK39: yarın sabah tekrar yap bence.

Aslında acele etmişsiniz gecikmeyi beklemek her zaman için en doğrusudur, testi görebilir miyiz? Belkide aynı gün akşamı yaptığınız için tek çizgidir yeterince HCG hormonu ölçememiştir

Eklentiler

• 16668182975032118244078135028572.jpg
    16668182975032118244078135028572.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 80
Tahmin etmiştim aynı markadan devam etmemişsiniz teste üstelik, her birinin hassasiyeti farklı oluyor bu yüzden çizgi çıkaran test ile devam edin sabah tekrarlayın

Back
X