Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç kullanmadm ama silik biseyler sanki görüyorum göz yanılması da olabilir tabi.Eki Görüntüle 3004881
Bu testten memnun kalan var mı ? Adetim bi değişik gelmişti üstüne görme olabilir dediler test negatif ama aşırı çişe çıkıyorum ve kasık ağrısı yaşıyorum
Sanki silik çizgi çıkmış cnm hayırlı haberler alırsın inşEki Görüntüle 3004881
Bu testten memnun kalan var mı ? Adetim bi değişik gelmişti üstüne görme olabilir dediler test negatif ama aşırı çişe çıkıyorum ve kasık ağrısı yaşıyorum
Adetim bı değişik geldi demişsin yani adetin gecikti sanırım kahverengi lekelenme şeklinde falan geldi. Olabilir canm hepsi ama testte silik çizgi var dikkatli bakınca falan gorunuyo bı kan ver bakalm en doğru sonucu o gösterir.İnşallah hayırlısı neyse o olur ben de hiç anlamıyorum biraz erken davranıyorum sanırım :)
Ben bu testin aynısını kullandim eger hamileysen iki çizgi birden geliyor ayni andaEki Görüntüle 3004881
Hmmm normalde kırmızı şekilde geliyorsa adetin bence vardır bende adet gecikmesinden sonra geldi sandım akintin 2 gün önce geldi diyosun bence var canm yerleşme kanaması gibi duruyo umarım hayırlı haberlerini alırsınTeşekkür ederim umarım vardır istiyoruz da eşimle bu ay adet olmama daha vardı yedi günüm kaldı ben sabırsızlıktan test yaptım geçen adet günüm iki gün önce geldi ve pembe sonra kahve rengi gelerek üç günde az az kesildi umarım hayırlı haberlerle gelirim mesajları okuduktan sonra didik didik baktım silik var mı diye biraz tezcanlı davrandım sanırım :)))
testte çıkmadı ama bakalım birkaç güne kan testi veririm şaşkınlık içinde bekliyorum :)))Hmmm normalde kırmızı şekilde geliyorsa adetin bence vardır bende adet gecikmesinden sonra geldi sandım akintin 2 gün önce geldi diyosun bence var canm yerleşme kanaması gibi duruyo umarım hayırlı haberlerini alırsın![]()
Bu attığın testi mi kastediyosun. Eğer bunu kastediyosun çizgi var silikte olsa. Ama tabi ne kadar sürede çıktığı önemli. Hayırlısı olsn hakkinda Allah'tan ümit kesilmeztestte çıkmadı ama bakalım birkaç güne kan testi veririm şaşkınlık içinde bekliyorum :)))