• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Merhaba ben adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım 5 dk boyunca hiçbir şey çıkmadı bende cekmeceye kattım sabah uyandığımda çift çizgi olmuştu tekrardan test yaptım yine aynısı oldu gece baktigimda yine silik çizgi vardı sabah yine yaptım yine silik çizgi çıktı sence hamilemiyim adetime 3 gün var daha
Biraz geç oldu ama ne yaptınız gebe misiniz benimde testim ayni da 😇

Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve 28 kasımda kanamam oldu normalde regl tarihim 30 kasımdı ama 2 gün erken oldum. Kanamam 8 gün sürdü yaklaşık daha sonra 6,7,9,10 Aralık’ta eşimle birliktelik yaşadık. Eşim yurtdışına çıktığı için daha da birlikteliğimiz olmadı. Ara ara çok yoğun akıntım var sarı ve beyaz karışık krem kıvamında idrarda yanma kaşıntı yok. Zaten geçen ayda o akıntıyı yaşadığım için test yapmıştım pozitifi öyle gördüm. Bu ayda aynı şekilde akıntım oldu regl tarihime 7 gün kala test yaptım bu akşam direk silik çizgiyi gördüm fakat dikkatli bakıldığında biraz zaman geçince daha da belirginleşti. Ben daha önce de ilk hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam bittikten sonra sadece 1 kere birlikteliğimiz olmuştu ve o ayda hamile kaldım sağlıklı gebelik geçirdim 4 yaşında bir kızım var. Acaba tekrardan hamile kalmış olabilir miyim ? 1. Resim testi yapar yapmaz gördüğüm hayalet çizgi 2. Resimde bekledikten sonra biraz daha belirgin fotoğrafı

Eklentiler

• 030A31D2-1F6F-4CA3-B8E2-A35C623DB801.jpeg
    030A31D2-1F6F-4CA3-B8E2-A35C623DB801.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 99AE0345-2F14-4D8E-BF9C-76C70970BF11.jpeg
    99AE0345-2F14-4D8E-BF9C-76C70970BF11.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve 28 kasımda kanamam oldu normalde regl tarihim 30 kasımdı ama 2 gün erken oldum. Kanamam 8 gün sürdü yaklaşık daha sonra 6,7,9,10 Aralık’ta eşimle birliktelik yaşadık. Eşim yurtdışına çıktığı için daha da birlikteliğimiz olmadı. Ara ara çok yoğun akıntım var sarı ve beyaz karışık krem kıvamında idrarda yanma kaşıntı yok. Zaten geçen ayda o akıntıyı yaşadığım için test yapmıştım pozitifi öyle gördüm. Bu ayda aynı şekilde akıntım oldu regl tarihime 7 gün kala test yaptım bu akşam direk silik çizgiyi gördüm fakat dikkatli bakıldığında biraz zaman geçince daha da belirginleşti. Ben daha önce de ilk hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam bittikten sonra sadece 1 kere birlikteliğimiz olmuştu ve o ayda hamile kaldım sağlıklı gebelik geçirdim 4 yaşında bir kızım var. Acaba tekrardan hamile kalmış olabilir miyim ? 1. Resim testi yapar yapmaz gördüğüm hayalet çizgi 2. Resimde bekledikten sonra biraz daha belirgin fotoğrafı
Pardon 2. Resim ilk yaptığımda hemen çıkan hayalet çizgi 1. Resim bekledikten sonra daha da belirgin olan hali

Canım bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay korunmasız ilişki yaptık reglime 7 gün var acaba şuan hamile misin bende de belirtiler var gebelikle ilgili ama erkenden heveslenmek istemiyorm ilk gebeliğim tekrardan hayal kırıklığına uğramak tam ok korkuyorummm cevap verirsen sevinirim🙏

Back