Büyük ihtimalle hamilesin daha çok yeni olduğu için silik çıkıyordur. En iyisi kan vermekMerhaba ben adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım 5 dk boyunca hiçbir şey çıkmadı bende cekmeceye kattım sabah uyandığımda çift çizgi olmuştu tekrardan test yaptım yine aynısı oldu gece baktigimda yine silik çizgi vardı sabah yine yaptım yine silik çizgi çıktı sence hamilemiyim adetime 3 gün var daha
Bekleyince o kuruma çizgisi olmuyor muBüyük ihtimalle hamilesin daha çok yeni olduğu için silik çıkıyordur. En iyisi kan vermek
Bazısında oluyor evet ama 2 kere tekrarlamış silik çıkmış yeni küçük olduğu için siliktir diye düşündüm.Bekleyince o kuruma çizgisi olmuyor mu
Yok olmuyorBekleyince o kuruma çizgisi olmuyor mu
3 test yaptım 3de silik ciktiBüyük ihtimalle hamilesin daha çok yeni olduğu için silik çıkıyordur. En iyisi kan vermek
Oluyor aslında kuzum burada bir çok örneği var kuruma çizgilerinin de. Tabii senin ki kaç dakika bekleyince çıktı oda önemli ilk 19 dakika da çıkan sonuç dikkate alınıyor zaten.Yok olmuyor
Ertesi gün teste baktığımda cift çizgi olmustuOluyor aslında kuzum burada bir çok örneği var kuruma çizgilerinin de. Tabii senin ki kaç dakika bekleyince çıktı oda önemli ilk 19 dakika da çıkan sonuç dikkate alınıyor zaten.
Evet kuzum silikte olsa görünüyor yarın git kan ver düzenli artış oluyor mu takip et
Çok idrar damlatmışsın 3 damla yeterli oluyor kuzum hunda hiçbirşey delli olmamış
3 damla damlatim fazla degilÇok idrar damlatmışsın 3 damla yeterli oluyor kuzum hunda hiçbirşey delli olmamış
Anladım dediğim gibi yarın kan testi vermen daha sağlıklı olur senin için3 damla damlatim fazla degil
İçimde çok büyük korku var ya gebe değilsem çok üzülürümAnladım dediğim gibi yarın kan testi vermen daha sağlıklı olur senin için
Korkunun ecele faydası yok kuzucum en iyisi gidip vermek olmazsa da dünyanın sonu değil ya sonraki ay tekrar denersinizİçimde çok büyük korku var ya gebe değilsem çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?