• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Sidar 231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
28
11
3
25
Merhaba ben adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım 5 dk boyunca hiçbir şey çıkmadı bende cekmeceye kattım sabah uyandığımda çift çizgi olmuştu tekrardan test yaptım yine aynısı oldu gece baktigimda yine silik çizgi vardı sabah yine yaptım yine silik çizgi çıktı sence hamilemiyim adetime 3 gün var daha

Merhaba ben adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım 5 dk boyunca hiçbir şey çıkmadı bende cekmeceye kattım sabah uyandığımda çift çizgi olmuştu tekrardan test yaptım yine aynısı oldu gece baktigimda yine silik çizgi vardı sabah yine yaptım yine silik çizgi çıktı sence hamilemiyim adetime 3 gün var daha
Büyük ihtimalle hamilesin daha çok yeni olduğu için silik çıkıyordur. En iyisi kan vermek

İlk testi yaptığımda bekledim herhangi bir çizgi çıkmamıştı bende cekmeceye kattım
Oluyor aslında kuzum burada bir çok örneği var kuruma çizgilerinin de. Tabii senin ki kaç dakika bekleyince çıktı oda önemli ilk 19 dakika da çıkan sonuç dikkate alınıyor zaten.
Ertesi gün teste baktığımda cift çizgi olmustu

IMG_20211207_173231.jpg

IMG20211210104937.jpg
İyi günler hanımlar aranıza yeni katıldım 2.bebegimizi düşünüyoruz 4 ay oldu.Adetim 3 gün gecikti sabah test yaptım bir şey çıkmayınca bıraktım daha sonra baktığımda silik çizgi görüyor gibi oldum.Belki kuruma çizgisi dedikleri olabilir.Bilemiyorum siz de bakabilir misiniz?

Back