GEBELİK TESTİ

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
25
Çamaşır suyu ile hamilelik testi ne kadar doğru sizce hanımlar 2 dır oldu yaptım bugün Çamaşır suyu köpük köpük oldu sizde denediniz mi yarin kan vermeyi düşünüyorum bi umut oldu içimde...

Çamaşır suyu ile hamilelik testi ne kadar doğru sizce hanımlar 2 dır oldu yaptım bugün Çamaşır suyu köpük köpük oldu sizde denediniz mi yarin kan vermeyi düşünüyorum bi umut oldu içimde...
Ben hiç duymadım açıkçası çamışır suyuyla hamilelik testini Allah gönlünüze göre versin inşallah sizin testiniz doğru çıkar. Kan testinden sonra güncelleyin mutlaka merak ederim

Bence güvenme öyle şeylere, test yaptin mi

Hiç bir gerçekçiliği yok malesef. Lütfen boşuna umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamayın. Bende yaşadım çünkü sonra Kırmızı kart görünce çok üzüldüm . Sonra bir kaç defa denedim her seferinde köpürdü o zaman anladım ki gerçekçiliği yok

Yav sizin kafanız mı güzel🙄 idrar asidik, çamaşır suyuyla tepkimeye girdiğinde köpürmesi gayet normal değil mi🤦 bu cahillikle nasıl yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum🤢

X