• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Merhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Var canım kan ver

Merhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Bide kaç dakikada çıktı çizgi canim

2-3 dakikada çıktı hemen. Daha önceki aylarda test yaptığımda çizgi hiç çıkmadığı için şimdi görür görmez çok heyecan yaptım

2-3 dakikada çıktı hemen. Daha önceki aylarda test yaptığımda çizgi hiç çıkmadığı için şimdi görür görmez çok heyecan yaptım
O zaman gebesin canım inşallah 😍🤲

Benim akıntım çok değil ama ara ara oluyo. Planladığım bi gebelik değil şüphe üzerine test yaptım Allah hayırlısını versin diyorum artık. pozitif olcak diye de tırsıyorum açıkcası :110:
Niye tırsıyorsun canım

Şuan çocuk düşünmüyoruz canım. yalnızım ailemden başka şehirde yaşıyorum. 4.5 yaşında bi oğlum var ama olursa da sevinirim tabi. yine hayırlısı neyse o olsun bakalım nolcak
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda inşallah 🤲😍

Back
X