- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Yarın kan ver canım baya baya pozitifMerhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kan ver canım baya baya pozitifMerhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Adet gecikmen oldu mu canım kaçıncı gününMerhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
İnşallah ama çok korkuyorum çünkü karnımda hafif de bir sancı var gibi her an adet olacakmışım gibi. olursa Allah’ın bir mucizesi olacak benim içinÇizgi bariz bi şekilde görünüyo bence hemen koş kan testine inş hayırlı haber alırsın![]()
Henüz gecikme sayılmaz adet günüm bugün. Ama dün çok hafif pembe lekelenme oldu ondan şüphelenip test yaptımAdet gecikmen oldu mu canım kaçıncı günün
Ben bu şekilde öğrenmiştim gebeliğimi yumurtlamanın 10.g0nüydüokumadım ama kaçıncı gününüz sizin
Kac çıktı bhcg![]()
48 canımKac çıktı bhcg![]()
Var canım kan verMerhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Bide kaç dakikada çıktı çizgi canimMerhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Adet günü bugün olanlar kulübü oldukHenüz gecikme sayılmaz adet günüm bugün. Ama dün çok hafif pembe lekelenme oldu ondan şüphelenip test yaptım
Bide kaç dakikada çıktı çizgi canim
O zaman gebesin canım inşallah2-3 dakikada çıktı hemen. Daha önceki aylarda test yaptığımda çizgi hiç çıkmadığı için şimdi görür görmez çok heyecan yaptım
Rabbim hayırlısını versin kan testi yaptır yarın için rahatlasın canım2-3 dakikada çıktı hemen. Daha önceki aylarda test yaptığımda çizgi hiç çıkmadığı için şimdi görür görmez çok heyecan yaptım
Niye tırsıyorsun canımBenim akıntım çok değil ama ara ara oluyo. Planladığım bi gebelik değil şüphe üzerine test yaptım Allah hayırlısını versin diyorum artık. pozitif olcak diye de tırsıyorum açıkcası![]()
İnşallah olursa buradan paylaşırımO zaman gebesin canım inşallah![]()
İnşallah canım benim hayırlısıylaİnşallah olursa buradan paylaşırım![]()
Şuan çocuk düşünmüyoruz canım. yalnızım ailemden başka şehirde yaşıyorum. 4.5 yaşında bi oğlum var ama olursa da sevinirim tabi. yine hayırlısı neyse o olsun bakalım nolcakNiye tırsıyorsun canım
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda inşallahŞuan çocuk düşünmüyoruz canım. yalnızım ailemden başka şehirde yaşıyorum. 4.5 yaşında bi oğlum var ama olursa da sevinirim tabi. yine hayırlısı neyse o olsun bakalım nolcak
Amin canım sağol senin de hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsinAnladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda inşallah![]()
Saol canım çok teşekkür ederim Amin inşallahAmin canım sağol senin de hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin![]()