Bunu nasi yaptin benimde testimi yapar misin boyle lutfenKuzum pozitif kan ver
At sende testini bakalım bi kuzum istersenBunu nasi yaptin benimde testimi yapar misin boyle lutfen
At sende testini bakalım bi kuzum istersen
Hangi testi kullandınız normal kaset test mi yoksa erken gebelik testimiSaol canım benim cok tesekkur ederim 5 gün var daha
Kaset kuzumHangi testi kullandınız normal kaset test mi yoksa erken gebelik testimi
Tabiki canmBunu nasi yaptin benimde testimi yapar misin boyle lutfen
Benim testimde böyle oldu bata 2-3 gun var başta hic bisi çıkmadı sonra gölge gibi oluştu kurumadır dedimVar gibi duruyor canım kan verdin mi bide adetin geçti mi yada kaç gün var
Normal halini atar mısın bide canım bide kaç dakikada çıktı çizgiBenim testimde böyle oldu bata 2-3 gun var başta hic bisi çıkmadı sonra gölge gibi oluştu kurumadır dedim
Kuzum normal hiç çekmedim direkt burdan çektim markası albiydi sanırım. Zaten ilk 5 dk çıkmadı bende ev işleriyle ilgilendim bir iki saat sonra çıkmıştı suya tuttum bende böyle olduNormal halini atar mısın bide canım bide kaç dakikada çıktı çizgi
Sonradan ş8ldmKuzum normal hiç çekmedim direkt burdan çektim markası albiydi sanırım. Zaten ilk 5 dk çıkmadı bende ev işleriyle ilgilendim bir iki saat sonra çıkmıştı suya tuttum bende böyle oldu
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda sonradan çıkan çizgiyi pek dikkate almayın diyorlar seni üzmek istemem ama kan verebilirsin istersen canımKuzum normal hiç çekmedim direkt burdan çektim markası albiydi sanırım. Zaten ilk 5 dk çıkmadı bende ev işleriyle ilgilendim bir iki saat sonra çıkmıştı suya tuttum bende böyle oldu
Yok canım adete kadar beklicem olmazsam öyle baktırayim cnku umut ediyoruz sonra üzülüyoruzSonradan ş8ldm
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda sonradan çıkan çizgiyi pek dikkate almayın diyorlar seni üzmek istemem ama kan verebilirsin istersen canım
Evet canım benim hayırlısı olsun hakkında canımYok canım adete kadar beklicem olmazsam öyle baktırayim cnku umut ediyoruz sonra üzülüyoruz
İnşallah canımEvet canım benim hayırlısı olsun hakkında canım
Amin canım benimİnşallah canım
Canım kan yarın mı vereceksin tekrar test yaptın mi koyulasma varmıAmin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?