Gebelik testi

Var gibi duruyor canım kan verdin mi bide adetin geçti mi yada kaç gün var

Benimki de boyle hatta suya tuttum baya öyle çekti

Eklentiler

• Negative Image_d114de7c-004a-4a31-b61a-83c8bff5867e.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 45
Benim testimde böyle oldu bata 2-3 gun var başta hic bisi çıkmadı sonra gölge gibi oluştu kurumadır dedim
Normal halini atar mısın bide canım bide kaç dakikada çıktı çizgi

Markası ne bide

Normal halini atar mısın bide canım bide kaç dakikada çıktı çizgi
Kuzum normal hiç çekmedim direkt burdan çektim markası albiydi sanırım. Zaten ilk 5 dk çıkmadı bende ev işleriyle ilgilendim bir iki saat sonra çıkmıştı suya tuttum bende böyle oldu

Kuzum normal hiç çekmedim direkt burdan çektim markası albiydi sanırım. Zaten ilk 5 dk çıkmadı bende ev işleriyle ilgilendim bir iki saat sonra çıkmıştı suya tuttum bende böyle oldu
Sonradan ş8ldm
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda sonradan çıkan çizgiyi pek dikkate almayın diyorlar seni üzmek istemem ama kan verebilirsin istersen canım

Sonradan ş8ldm

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda sonradan çıkan çizgiyi pek dikkate almayın diyorlar seni üzmek istemem ama kan verebilirsin istersen canım
Yok canım adete kadar beklicem olmazsam öyle baktırayim cnku umut ediyoruz sonra üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…