Canimm hayirli olsunn bu ay benimde gögüs ucum aciyo baya hani o emzirdigimiz yerler ,gecen aylarda böyle degildi ama ilk defa oluyo sütyen degdikce sizlama var elleyince tam uclari aciyo yumurtlama 11. Gündü bugün 16.gün 2 gündür var böyle bisi sanki uclari catlamis gibi aciyo oglumu emzirirken catlamisti o aciyi biliyorum baslangictaki aci gibi elleyince test icin erken dimi ? Olabilirmi yaaa 2 yildie olmuyo az önce bi arkadasim daha hamilelik haberi verdi onun adina sevindim.ama inanki yerle bir oldumCanım çok yoktu sadece göğüs ucu acısı bide aşırı yeme isteği
Olabilir canım gebelik bilemedim ki Rabbim nasip etsin inşallah sana daCanimm hayirli olsunn bu ay benimde gögüs ucum aciyo baya hani o emzirdigimiz yerler ,gecen aylarda böyle degildi ama ilk defa oluyo sütyen degdikce sizlama var elleyince tam uclari aciyo yumurtlama 11. Gündü bugün 16.gün 2 gündür var böyle bisi sanki uclari catlamis gibi aciyo oglumu emzirirken catlamisti o aciyi biliyorum baslangictaki aci gibi elleyince test icin erken dimi ? Olabilirmi yaaa 2 yildie olmuyo az önce bi arkadasim daha hamilelik haberi verdi onun adina sevindim.ama inanki yerle bir oldumbütün enerjim sifirlandi kimden hamilelik haberi duysam artik kaldiramiyorum
Test yapabilirsin saol canım benim cok tesekkur ederimOlabilir canım gebelik bilemedim ki Rabbim nasip etsin inşallah sana da
Meraba tekrar test verdinizmi artış nasıl olduTest yapabilirsin saol canım benim cok tesekkur ederim
Merhaba canım daha gidemedim gideceğim hafta içi inşallahMeraba tekrar test verdinizmi artış nasıl oldu
Sonuç ne canım?İnşallah olursa buradan paylaşırım
HamileyimmSonuç ne canım?
Yaa çok sevindim canımm allah bağışlasınHamileyimmhaftaya keseyi görmeye gideceğiz nasipse
AminYaa çok sevindim canımm allah bağışlasın
Meraba muayeneye gittiniz mi neler oldu acabaİnşallah canım benim hayırlısıyla
Yok gitmedim canım daha gideceğim inşallahMeraba muayeneye gittiniz mi neler oldu acaba
Bende pazartesi gidicem inşallah degerlerimiz yakın diye sizi takip ediyorum, pazartesi 6+1 olucak ama beta hcg 2000 civarı olucak diye tahmin ediyorum, umarım keseyi görebiliriz çok korkuyorum ilk gebelikYok gitmedim canım daha gideceğim inşallah
Bu haftada başkalarının beta lari benimkinin 2 3 katıYok gitmedim canım daha gideceğim inşallah
Kaç senin betaBu haftada başkalarının beta lari benimkinin 2 3 katı
Benim şu an 2432 canımBende pazartesi gidicem inşallah degerlerimiz yakın diye sizi takip ediyorum, pazartesi 6+1 olucak ama beta hcg 2000 civarı olucak diye tahmin ediyorum, umarım keseyi görebiliriz çok korkuyorum ilk gebelik
İnşAllah canım benim korkmaBende pazartesi gidicem inşallah degerlerimiz yakın diye sizi takip ediyorum, pazartesi 6+1 olucak ama beta hcg 2000 civarı olucak diye tahmin ediyorum, umarım keseyi görebiliriz çok korkuyorum ilk gebelik
Şuan kaç bilmiyorum en son salı günü 213 çıktı sonra baktirmadimBenim şu an 2432 canım
İyi çıkmış gene cŞuan kaç bilmiyorum en son salı günü 213 çıktı sonra baktirmadim
İyi çıkmış gene canımŞuan kaç bilmiyorum en son salı günü 213 çıktı sonra baktirmadim
Evet artış olduğunu gördüm sonra baktirmadim pazartesi 2000 lerde olur heralde diye tahmin ediyorum tabi bir sorun yoksaİyi çıkmış gene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?