• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Kızlar gebelik testi yaptım bugün. Negatif çıktı sonra bıraktım üzüldüm. atmak için gidip aldiğimda silik ikinci çizgi çıkmıştı. Sonra başka testle tekrarladım sonuç negatif :( neden böyle olmuş olabilir? Önce pembe çizgi var görüyorum ama ikinci yaptığımda yok . hiç böyle olan var mı

Kızlar gebelik testi yaptım bugün. Negatif çıktı sonra bıraktım üzüldüm. atmak için gidip aldiğimda silik ikinci çizgi çıkmıştı. Sonra başka testle tekrarladım sonuç negatif :( neden böyle olmuş olabilir? Önce pembe çizgi var görüyorum ama ikinci yaptığımda yok . hiç böyle olan var mı
sonradan cikan cizgiler kuruma cizgisi yada testin kendi cizgisi olabilir. Tekrarlarken idrari kac saat tutup yaptiniz yoksa bi gun sonra mi ,?? İdrsri suyla icecekle seyreltip testi yaptigimizda varken bile yok cikmasina sebep olabiliriz. İki test arasi ne kadar beklediniz?

sonradan cikan cizgiler kuruma cizgisi yada testin kendi cizgisi olabilir. Tekrarlarken idrari kac saat tutup yaptiniz yoksa bi gun sonra mi ,?? İdrsri suyla icecekle seyreltip testi yaptigimizda varken bile yok cikmasina sebep olabiliriz. İki test arasi ne kadar beklediniz?
Iki test arası 3 saat falan var en fazla . Kuruma çizgisine benzemiyordu daha önce hiç böyle olmamıştı. Ama ikinci yaptığım negatif çıktı anlamadım bisey:( of

Iki test arası 3 saat falan var en fazla . Kuruma çizgisine benzemiyordu daha önce hiç böyle olmamıştı. Ama ikinci yaptığım negatif çıktı anlamadım bisey:KK43: of
canım acıklamaya calıstıgım sey sabah tekrarlaman gerektıgı. ust uste yaptıgında ıdrarda yeterlı sevıye bhgc bırıkmıs olmuyo halıyle saptanabılecek olcuye erısmedıgınden de negatıf sonuc verebılıyor. bu yuzden en saglıklı olanı testı sabah ılk ıdrarla denemen ust uste degıl:) rabbım hayırlı olanı versın

Back